Az HBO Vice riportere naivan azt hitte, hogy az ország üzleti zsenije meg tud szólalni angolul. Önkormányzati ülés volt ma Felcsúton, a riporterek egymás sarkát taposták, hogy Magyarország egyik leggazdagabb és legtehetségesebb emberével, Mészáros Lőrinccel váltsanak pár szót. A 24.hu felvételén az látszik, hogy a magyar újságírók mellett az HBO Vice riportere is próbálta megszólítani a gázos embert, abból a jámbor feltételezésből kiindulva, hogy a felcsúti polihisztor beszél angolul. Az eredményt nézd meg a saját szemeddel:

Forrás: nyugatifeny.hu
Feltöltő: Manhattan
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
A "közpénz milliárdok" magyarul van, a Mátrai erőmű, a húsipar, a klíma ágazat, a Balaton, a szálloda biznisz, a tűzhely gyár, az ásványvíz gyár, a vasút építés, a stadion építés, Paks 2 építés, Búzakalász kft, média piac ezek mind szintén magyar szavak és neki elegendő ezeket érteni, amikor a főnöke megmondja neki, hogy másnap miket kell felvásárolnia a pénzünkből!!! Április 8.-án át kell adnunk őket az új kormány korrupcióellenes ügyészségének!!! Mindenkinek kivétel nélkül mennie kell szavazni!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Manhattan
A "közpénz milliárdok" magyarul van, a Mátrai erőmű, a húsipar, a klíma ágazat, a Balaton, a szálloda biznisz, a tűzhely gyár, az ásványvíz gyár, a vasút építés, a stadion építés, Paks 2 építés, Búzakalász kft, média piac ezek mind szintén magyar szavak és neki elegendő ezeket érteni, amikor a főnöke megmondja neki, hogy másnap miket kell felvásárolnia a pénzünkből!!! Április 8.-án át kell adnunk őket az új kormány korrupcióellenes ügyészségének!!! Mindenkinek kivétel nélkül mennie kell szavazni!
karma1
@Manhattan: Nagyon sajnalom, hogy nekem nem nyilik meg a video, mert hat en nem az az orszag vagyok, ahol a Sanoma mukodik...:o((
De el tudom kepzelni a kulturat, ahogy kiesett a szajan...
Mert ugyebar o okosabb mint Zuckerberg...:o)))
csipetke
Azért,mert Orbán által lett kőgazdag,az nem feltételez intelligenciát.Ha valaki látott már vele riportot,abból csak az jön le,hogyha nem kéne a földre lépni,legszívesebben afölött lebegne,olyannyira el van szédülve önnön nagyságától,pedig nem kéne.Ha megszólal,azonnal kiderül,hogy egy egyszerű mezei tapló,aki csupán azért gazdagodott meg,mert Orbán földije,és haverja.Remélem,a választás után kivizsgálják ezt is.Orbán vagyonnyilatkozata szerint szinte semmije nincs,a pénze az ilyeneknél van,mint Mészáros,Vajna,és a svájci bankok,és még ki tudja hol,ezért is nyomoz az FBI.
csipetke
@karma1: Nem vesztettél semmit,hogy nem láttad a videót.Kinyílt volna a bicska a zsebedben...
Manhattan
@karma1: Okosabb mint Zuckerberg.. )) csak az a fránya angol nyelv, meg a német, meg olykor a magyar okoz gondot.
karma1
@Manhattan: hahaha, valoban, na meg a fejiben csak az a par ecceru agyragobogar tud megelni, bar azok is az ehenhalasnal tartanak,...:O)))) (Mert ha eccer nincs mit ragni?)
kulabombaafityiszre
Mi ezzel a baj?Mindenki tudhassa,hogy ezaz ángélus nyelv valami ngogenderes sorosista
ármány.Tisztességes,tehetséges felcsuti hírtelen milliárdos gázszerelő,csak beszélni magyar.
Esetleg kicsit orosz(viktor akarja).
dr. prédikátor
Mé nem lovári nyelven kérdezte???Hátha a cigus fecalicus megtanította neki!!!
karma1
@Shikari: Ha valaki azt allitja magarol, hogy okosabb (az uzleti eletben), mint Zuckerberg, es ugy altalaban ekkora bizniszt hoz ossze, annak a minimum az angol UZLETI NYELV ismerete...
Talan o meg oroszul tanult az altalanosban, bar ebben sem vagyok annyira biztos.
Akar tetszik, akar nem, az angol nemzetkozileg elismert es elfogadott kozos nyelv az informatikaban es az uzleti eletben.
Enelkul nem tudja megszerezni a szukseges informaciokat, penzugyi folyamatokat, amik a vilagban zajlanak.
Ne azokat cikizd, akik szamonkerik ezt tole, hanem azt a proszto't, aki ma Magyarorszag 5. leggazdagabb embere, es meg magyarul is csak makogni tud.
Ha azt nezzuk, hogy a NAV-hoz csak ugy tudsz elmenni dolgozni, hogy minimum egy nyelvet tarsalgasi szinten kell beszelned, akkor emlekezz arra a szitura, hogy vida ildiko SEMMILYEN nyelven sem beszelt, mint a NAV igazgatoja!
Tehat o elmeletileg nem is dolgozhatott volna a NAV elen, mert mar a felvetelikor elbukott volna. (Az viszont igaz, hogy a NAV leginkabb egy magyar ceg, akinek eleg lenne, hogyha egy nemzetkozi csoportot mukodtetne, profi szakemberekkel, akik LEGALABB egy nyelvet beszelnek, hogyha egy nemzetkozi problema vetodik fel, akkor ok tudjanak intezkedni).
Azert arra is kivancsi lennek, hogy tallai malackanak barmilyen nyelvbol is van-e nyelvvizsgaja, es ugy altalaban hany futyiszesnek van ilyenje, akik ezert penzt is felvesznek.
karma1
@Shikari: 200 eve... De nem most... Es ha nem vetted volna eszre, Amerikaban is ANGOLUL> BESZELNEK
Ne rohogtesd ki magad, legalabb gondold vegig, mit irsz ide...
karma1
@Shikari: Azert csak-csak az angol maradt ott is a fo elfogadott nyelv...:o)))
Olyan ez, mintha Pesten a tozsden tozsdeznenek trumpek, es csak magyarul kaphatnanak felvilagositast, mert ugye magyar a gazdasagi vilagnyelv...:o)))
Azert nyugodj meg, aki franciaul vagy spanyolul beszel otthon az Allamokban, az nagyon jol beszel angolul is,...:o)))
namihami
Nem analfabéta. Amit a barátja elé tesz, hogy írja alá (mert megvette), azt alá tudja írni. Persze, az azért benne van a pakliban, hogy csak a nevét tudja leírni. Olvasni viszont biztosan nem tud, mert azt se tudja elolvasni, hogy egyáltalán mit is vett.
(de az is lehet, hogy csak egy olyan bélyegzője van, amivel a nevét tudja az iratok aljára odaütbni)
karma1
@Shikari: es az mond neked valamit, hogy az IGAZI sikeres magyar uzletemberek beszelnek angolul? Peldaul Zoob Kati? Pedig o fideszes. Oriasi allami tamogatottsaga van, de o nem bizza a bizniszet a veletlenre. Naray - szinten divattervezo.
A vendeglatoiparban jelenleg - illetve amikor a lanyom jart a szakkozepbe - minimum 2 nyelvet kellett tanulni. Es egyik sem az orosz volt. A vendeglatobizniszben nem is lehet maskepp megelni.
Igen , a tolmacs az jo dolog, csak eppen draga es a tolmacsot egyaltalan nem akarod a sajat uzleti ugyeidbe beleavatni.
De hagyjuk ezt, latom, hogy neked meg ebben is a fideszes eszjarasod mukodik: nem baj, ha valaki vaksotet, majd berelunk egy tolmacsot...Mert ez elerheto szolgaltatas...
nem fogunk ebben megegyezni - igaz, masban sem -, ugyhogy en tobbet ezzel kapcsolatban nem fogok irni, nem pazarolom az idomet nyilvanvalo dolgokba.
te csak ragaszkodj nyugodtan a baromsagaidhoz, remelem, csak szinkronizalkt filmeket tudsz megnezni a tv-ben meg a moziban is.
karma1
@Manhattan: Igaz, ahol a recsolke angolja a feszbukon is kivagja a biztositekot, annak tokmindegy...:o))))
karma1
@Shikari: Buszke vagyok arra, hogy halado vagyok, es nem egy sotet, begyoposodott bige...:o)))Nem azon porgok, hogy ki beszel Magyarorszagon az uzleti eletben angolul, hanem azt, hogy van egy bizonyos szint, amikor az angol nyelvtudas elengedhetetlen. Kulonben lemaradsz a vilag dolgaitol, lorinc pedig a 4 es fel milliardjaval ezen a szinten van mar.
De igazad van, nem kell ott lennie, mert a love nem az ove, o maradhat olyan sotet, amilyen mindig is volt. Stromannak igy is jo...Csak adja a neve't minden gazsaghoz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.