Az HBO Vice riportere naivan azt hitte, hogy az ország üzleti zsenije meg tud szólalni angolul. Önkormányzati ülés volt ma Felcsúton, a riporterek egymás sarkát taposták, hogy Magyarország egyik leggazdagabb és legtehetségesebb emberével, Mészáros Lőrinccel váltsanak pár szót. A 24.hu felvételén az látszik, hogy a magyar újságírók mellett az HBO Vice riportere is próbálta megszólítani a gázos embert, abból a jámbor feltételezésből kiindulva, hogy a felcsúti polihisztor beszél angolul. Az eredményt nézd meg a saját szemeddel:

Forrás: nyugatifeny.hu
Feltöltő: Manhattan
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
A "közpénz milliárdok" magyarul van, a Mátrai erőmű, a húsipar, a klíma ágazat, a Balaton, a szálloda biznisz, a tűzhely gyár, az ásványvíz gyár, a vasút építés, a stadion építés, Paks 2 építés, Búzakalász kft, média piac ezek mind szintén magyar szavak és neki elegendő ezeket érteni, amikor a főnöke megmondja neki, hogy másnap miket kell felvásárolnia a pénzünkből!!! Április 8.-án át kell adnunk őket az új kormány korrupcióellenes ügyészségének!!! Mindenkinek kivétel nélkül mennie kell szavazni!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@Shikari: 200 eve... De nem most... Es ha nem vetted volna eszre, Amerikaban is ANGOLUL> BESZELNEK
Ne rohogtesd ki magad, legalabb gondold vegig, mit irsz ide...
karma1
@Shikari: Azert csak-csak az angol maradt ott is a fo elfogadott nyelv...:o)))
Olyan ez, mintha Pesten a tozsden tozsdeznenek trumpek, es csak magyarul kaphatnanak felvilagositast, mert ugye magyar a gazdasagi vilagnyelv...:o)))
Azert nyugodj meg, aki franciaul vagy spanyolul beszel otthon az Allamokban, az nagyon jol beszel angolul is,...:o)))
namihami
Nem analfabéta. Amit a barátja elé tesz, hogy írja alá (mert megvette), azt alá tudja írni. Persze, az azért benne van a pakliban, hogy csak a nevét tudja leírni. Olvasni viszont biztosan nem tud, mert azt se tudja elolvasni, hogy egyáltalán mit is vett.
(de az is lehet, hogy csak egy olyan bélyegzője van, amivel a nevét tudja az iratok aljára odaütbni)
karma1
@Shikari: es az mond neked valamit, hogy az IGAZI sikeres magyar uzletemberek beszelnek angolul? Peldaul Zoob Kati? Pedig o fideszes. Oriasi allami tamogatottsaga van, de o nem bizza a bizniszet a veletlenre. Naray - szinten divattervezo.
A vendeglatoiparban jelenleg - illetve amikor a lanyom jart a szakkozepbe - minimum 2 nyelvet kellett tanulni. Es egyik sem az orosz volt. A vendeglatobizniszben nem is lehet maskepp megelni.
Igen , a tolmacs az jo dolog, csak eppen draga es a tolmacsot egyaltalan nem akarod a sajat uzleti ugyeidbe beleavatni.
De hagyjuk ezt, latom, hogy neked meg ebben is a fideszes eszjarasod mukodik: nem baj, ha valaki vaksotet, majd berelunk egy tolmacsot...Mert ez elerheto szolgaltatas...
nem fogunk ebben megegyezni - igaz, masban sem -, ugyhogy en tobbet ezzel kapcsolatban nem fogok irni, nem pazarolom az idomet nyilvanvalo dolgokba.
te csak ragaszkodj nyugodtan a baromsagaidhoz, remelem, csak szinkronizalkt filmeket tudsz megnezni a tv-ben meg a moziban is.
karma1
@Manhattan: Igaz, ahol a recsolke angolja a feszbukon is kivagja a biztositekot, annak tokmindegy...:o))))
karma1
@Shikari: Buszke vagyok arra, hogy halado vagyok, es nem egy sotet, begyoposodott bige...:o)))Nem azon porgok, hogy ki beszel Magyarorszagon az uzleti eletben angolul, hanem azt, hogy van egy bizonyos szint, amikor az angol nyelvtudas elengedhetetlen. Kulonben lemaradsz a vilag dolgaitol, lorinc pedig a 4 es fel milliardjaval ezen a szinten van mar.
De igazad van, nem kell ott lennie, mert a love nem az ove, o maradhat olyan sotet, amilyen mindig is volt. Stromannak igy is jo...Csak adja a neve't minden gazsaghoz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.