Gigabírság elé nézhet a Microsoft, mert magyar viszonteladói sokszor fölösleges kormányzati szoftverbeszerzéseken segítették Orbán vejének gazdagodását – írja a Népszava. A lap információi szerint a korábban becsültnél sokkal kiterjedtebb vizsgálat folyik: tíznél több magyar kormányzati intézménynél és állami cég körül vizsgálódnak már, így az adóhatóság és a rendőrség mellett például a honvédelmi tárcához tartozó HMEI Zrt., illetve az egészségügy beszerzéseiben érdekelt egykori GYEMSZI is célkeresztbe került. A Népszava vizsgálat alá vont intézményeknél, illetve állami vállalatoknál dolgozó forrásai azt mondták, a 2014-es választás után az uniós támogatásból bonyolított állami informatikai fejlesztéseknél (informális) kulcsszereplővé vált Tiborcz István (Orbán Viktor kormányfő veje), illetve testvére, Tiborcz Péter, akiknek „ráhatásuk” lehetett, melyik cég felé lejtsen a pálya. A Népszava azt írja, a vizsgált kormányzati megrendelők irracionális árakon vásároltak üzleti...

Forrás: mno.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Lehet, hogy ez volt az utolsó csepp a pohárban az FBI számára. Az egyesült államokban azt is komolyan büntetik, ha egy cégnek tudomása van korrupcióról és azt nem jelenti. Azaz nem kell, hogy a korrupció megvalósuljon, valamint nem csak azt büntetik akik korrumpál, hanem azt is akit sikertelenül keresnek meg ezzel, de nem szól a hatóságoknak. Mennyivel más gondolkodás mód ez, mint a magyar felfogás.
RonaGyuri
elérhet, hisz egyértelmű, hogy ő a főszereplő
bakegya
Ezek RÖPTETIK A MAGYAR GAZDAGSÁGOT!!!-saját találmány formátumban.
Mint tudjuk ez ment az első számítógép beszerzésétől az utolsóig-a telókról meg ne beszéljünk----csakkk kérdezem hol van most ez a két TIBORCZ PITYU-és PETI GYANUSÍTOTT???
Lepényleső
Miért tartom hihetőnek,s nem meglepőnek?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.