Nagyon kell Orbán odalökött konca?.. Hát marakodjatok rakta! Talán pár helyet kaptok is a parlamentben, de csupán azért, hogy Orbán és bűnbandája azt mondhassa: ” DEMOKRATIKUS VÁLASZTÁSON GYŐZTEK” Éppen ti legalizáljátok majd ezt a náci, rasszista, kirekesztő, tolvaj bandát . Hiszen demokratikus választáson maradtatok néhány parlamenti székért alul. De innentől kezdve ti is kénytelenek vagytok hazudni választóitoknak, a kétségbeesett, segítségért kiáltó magyar népnek. Ezek után, amelyik párt bekerül a parlamentbe és odaültet pár képviselőt, elemi kötelessége kivonulni….mint ezt tette Orbán és bandája a Gyurcsány kormány idején. …Vagy már nem is emlékeztek? Lássátok be ál-” ellenzékiek”! Nektek ez a helyzet kiváló. Nem kell viselnetek a kormányzás terheit, viszont mentelmi jogotoknak köszönhetően vígan beszólhattok a kormánynak, Orbánnak, Flórinak, Tóninak és Mr. 20%-nak és persze a Lázár Janinak. Mert ő a Lázár Jani.

Forrás: olkt.hu
Feltöltő: koszpeko
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

koszpeko
Abban reménykedek, hogy az ellenzéki szavazóknak több eszük van mint az ellenzéki pártoknak.
Remélem, hogy a legesélyesebb ellenzéki jelöltre szavaznak.
Párthovatartozás nélkül.
Ugyanis az ellenzéki szavazóknak tényleg a qrmány leváltása a célja.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
CsipkeRózsa
Az ellenzéki jelöltek nem a mentelmi jog miatt ülnek a parlamentben, hiszen amennyiben a fidesz nyer, felfüggesztheti azt.

Ha ez az elmebeteg fog győzni, a választók legalább annyira felelősek, mint az ellenzéki pártok.
nihil
@CsipkeRózsa: Igen, arra vagyok a legbüszkébb! :)
nihil
Bocsánat a csúnya szavakért, a sok káromkodásért, de ez a magas intelligencia velejárója.
Sajnálom, hogy ilyennek születtem.
Én nem tehetek róla...

www.youtube.com/watch?v=EZFNKbpzc3E
nihil
Megszülettem.
Felsírtak az orvosok - amikor megszülettem., én meg csak néztem őket: "Miért sírtok orvosok?"

Én meg csak egyet szeretnék: Végig szeretnék menni a 66-os úton - keletről nyugatra - egy olajkályha kinézetű chopperral, mielőtt meghalok.
Sokat kérek az élettől?
karma1
Csak nagyon halkan megkerdezem: hol volt ez a Gal Gyorgy ur az elmult 8 evben, ha ennyire a kezeben van a bolcsek kove, akkor miert nem adott mar akkor tanacsokat arra nezve, hogy az ellenzek hogy viselkedjen, milyen valasztasi politikat folytasson, - egyaltalan: miert nem AKKOR, IDOBEN adta elo ezt a harcos kirohanasat? Mert akkor meg lehetett volna valamit csinalni.
papa.49
@karma1: Megy a ,,KÁBÍTÁS,, ezerrel, beszél össze,vissza a saját maga által kikiáltott hozzáértő, a marhaságok tömkelegét !!!
Akinek a betöltött 18 éves kora dacára nincs véleménye az nem is érdemli meg hogy szavazhasson, akinek meg van az annak szellemébe húzza az ,,X,, a szavazólapra, kizárólag SAJÁT TOLLAL, mert a másik lehet eltűnik a lapról !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.