Jelen Tamás nem csak teljesen kamu nyilatkozatot adott a migránsok betelepítéséről, hanem ezek szerint nem nagyon tudja, hogy a kerületben milyen intézmények hol találhatóak. Hetek óta pörög a Fidesz kampánya, amely szerint az ellenzék migránsbetelepítő központokba telepítené be a migránsokat. Erre persze semmilyen bizonyítékot nem hoznak. Pont ezzel a lehetetlen feladattal próbálkozott meg a Fidesz zuglói jelöltje, Jelen Tamás, hogy bebizonyítsa, Zuglóban igenis készülnek a migránsok betelepítésére. Jelen a Demokratának adott interjújában nevezte meg, hogy most zajlik a Kerékgyártó utcában egy munkásszálló felújítása, amit személyesen Karácsony Gergely alpolgármestere, Szabó Rebeka irányít, hogy oda migránsokat telepítsenek. Sőt, Jelen a migránsok betelepítésének szándékát abban is bizonyítottnak látja, hogy van egy Iszlám Kulturális központ a kerületben. Ennek a sztorinak van azonban pár szépséghibája. Szabó Rebeka, ahogy Facebook posztjában is leírta, nem felelős ilyen...

Forrás: merce.hu
Feltöltő: quadrocopter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Hazudozó féreg, rühes koszos patkány! Mint a gazdája!
Bebuktál, geci!
nihil
jelen tamás csak azért nem számít költségvetési csalónak (pedig az), mert polt péter.
Mirabilis
XVI. ker. volt Ikarus? Kovács péter fideszes polgi pont erről riogatja a kertvárosban élőket a XVI. ker újságban és a helyi hírekben ingyenes lapokban.
Lepényleső
...s ugyanoda helyezik el az összes fydesest?
Perwool
Ha magyar szótárból törölnék a soros és a bevándorló szavakat a Fideszesek megnémulnának!

p.coldline.hu/2018/03/31/2803502-20180331-85XBG8.jpg

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok