Pénteken régi barátjánál, Bayer Zsoltnál járt a kormányfő az Echo TV-ben, de a beszélgetés felvétele csak vasárnap este került adásban Mészáros Lőrinc televíziójában – írja a 444.hu.

Orbán hosszan ecsetelte az április 8-i választás jelentőségét. Azt mondta, 1990 óta nem volt olyan fontos választás az ország életében, mint a most következő.

1998-ban ki tudtuk javítani a Bokros csomagot, és 2010-ben is még vissza lehetett hozni a Gyurcsányék által csődbe taszított országot. Mindig bízhattunk benne, hogy majd kijavítjuk. Most viszont, ha elhibázzuk a választást, és bevándorlóország leszünk, akkor a kevert népességű Magyarországot már nem fogjuk tudni visszaváltoztatni. Aki bejön, itt marad

– mondta a miniszterelnök, aki szerint nagy lehetőség előtt áll az ország, mert tanulhat még Nyugat-Európa rossz példájából.

Orbán: 1990 óta nem volt ilyen fontos a parlamenti választás

Mi a teendő? Mi tudunk tenni? Miben tudunk segíteni?

– tette fel lelkesen az utolsó kérdést Bayer, amire Orbán azt felelte: a helyzet egyszerű.

Nekünk Magyarország az első, és vannak Soros jelöltjei, akiknek valami más. Akinek Magyarország az első, az ne maradjon otthon. A sorosisták mind szavaznak, legyünk ott mi is.

(444.hu)

Cikk- és címlapkép: MTI/Czeglédi Zsolt

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

NagyB
Tebolyult hulye...neked meg a bunozo bandadnak fontos a valasztas megnyerese,mivel akkor,hosszu evekre rahelkemegallunkasajatlabunkonis hosszu idore spartaban marad...ugye nem gondolod komolyan,hogy tiborczvejed nem lesz elszamoltatva...bar a "hosszubajtok" ejszakajaval azota sem sikerult elszamolnotok..es meg nagyon sok aljassaggal..tehat aki orbanra es a fideSS re szavaz ,bunpartolast kovet el..
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Zeta
Érdekes, Varga Mihály elismerte korábban , hogy jó volt a Bokros csomag. Bajnaitól 1.7 es pozitív mutatóval vette at a gazdaságot. Hogy Kósa, Rogán nyilatkozatok után majdnem padĺót fogott a gazdaság arról ki tehet? Hogy a gazdaság teljesítő képessége most van a válság előtti állapotban, arról ki tehet? Mért dicsekedett Brüsszelben a Bajnai által meghozott szigorításokkal? Csak nem azért, mert Bajnai meghozta helyette? Elég a hazugságokból!
babp1982
Aszongya a barma,hogy 98-bán helyre hozták a Bokros csomagot-:)) Te rohadt ganyésszekér a Bokros csomag tette rendbe úgy ahogy az országot az MDF-szabadrablás után igen ott ahol te is lopott pénzből vettél a párttitkár elvtárs apádnak-hogy,száradt volna le a farka amikor téged véletlenül legyártott- bányát amit aztán arra használtatok használtok,hogy aljas mocskos módon lopják ok a közpénzt! 2010 Ben meg tenne volt az ország te moslék amit te is elismertél aztán rögtön haza is vágtál te senkiházi vagy nem emlékszel,hogy a gazdasági mutatók nem plusz 4% öt mutattak hanem mínuszba lengyel ki a te nagy Közgáz szakértelme főnek köszönhetően?
babp1982
Igen abban igaza van hogy fontos választások lesznek a tét a lét az ország és a fideSS tervek számára! Remélem buktak és vár rátok a csíkos pizsama!
Desischado
Persze, hogy fontos. Lophattok e tovább, vagy végre mentek a börtönbe! Remélem, az utóbbi fog bejönni!
evacica
Na ná, mert, ha veszítetek, jön a tömeges felelősségre vonás a sok lopás és korrupció miatt! Legalább Orbánék is megtudják milyen kutyaláncon elvezetve sétálni! Sok a bűnük a néppel szemben van miért fizetniük! Tele a gatyesz!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.