VÉLEMÉNY A hódmezővásárhelyi választás óta, bár sarkvidéket is legyőző mínuszok vannak éppen, forr a levegő Magyarországon. És mindenki arról beszél, kinek és kivel kellene összefognia. Szerintem ez a kérdés vasárnap este kilenc körül eldőlt. Most már csak két kérdés maradt. Az egyik, hogy hol, ki maradjon az az egy, az az egy igazán jó jelölt. És ami még fontosabb: hogy mi az a minimum, amiben meg tudnak állapodni az ellenzéki pártok, hátha hirtelen mégiscsak kormányra kerülnek. Mi az a program, amit vinne mindenki? És, sajnos legalább ennyire fontos: hogy lesz-e elszámoltatás? Ha igen, ha lesz, mikor és ki fogja lefolytatni az ehhez szükséges vizsgálatokat, nyomozásokat? Pártatlan lesz-e, pártatlan maradhat-e, akit ezzel megbíznak? És meddig mehetnek el? Hány évre visszamenőleg nyomozhatnak? Milyen széles kört érinthet a vizsgálat? Hány területet, és milyen jogalap szerint? Vissza lehet-e szerezni vagyonokat? Börtönbe kerülhet-e Orbán Viktor? Tiborcz István? Mészáros...

Forrás: szabadpecs.hu
Feltöltő: Manhattan
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Gyakran olvasom, hogy "lámpavasra vele!" Sem szabadság,sem a vagyon nem jár a csalóknak! Igazságos tárgyaláson feleljen minden ellopott fillérért a tettestársaival együtt és kapja meg a megérdemelt büntetését. De ehhez az kell, hogy az a mocsok Polt Péter eltűnjön az ügyészségről.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
wagabund
@nyanya001: nincs mit hozzáfűzni a kommentedhez.
nálad a pont!
kukac50
@Béla333: Azokra kell szavazni akik még nem voltak kormányon!
Tudnak együtt kormányozni,legalábbis remélem.
advocat
Nem kell börtönbe küldeni. Neki bőven elég lenne egy vereség! A többit már az erre szakosodott orvosok szerint is megoldja az egyénisége.
Béla333
@advocat: 13.43
Azért, ha lehetne dönteni én szívesebben látnám a börtönben!
kokopelli
@advocat: Amennyiben van neki "betyárbecsülete",úgy egy vereség vagy egy győzelemesetén is ő kérne saját maga ellen vizsgálatot! Nem hiszem,hogy nin-
csenek információi már most,hogy mit állít róla a lakósság nagy hányada! Vagy
olyan nagy ember,mint amilyennek mutatja magát,vagy egy gyáva "takony"!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.