Az elmúlt hetekben valóságos szőnyegbombázás folyt a magyar közéletben, szinte naponta kerültek elő újabbnál újabb, a kormány, vagy annak egyes prominensei számára kínos ügyek – írja a Független Hírügynökség. S bár nem minden információ Simicska Lajos médiájában jelent meg, sokan mégis Orbán Viktor egykori barátját és szövetségesét tudják a szivárogtatások mögött. A Süddeutsche Zeitung – …

Forrás: olkt.hu
Feltöltő: toma33
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
@quadrocopter: Nalam mar szerda van, reggel,... Ma fogja robbantani Lajos a bombat,... Szerdan... Erdemes lesz kinyitni a TV-t, - persze nem a kiralyit! - meg az MNO-t...:o))))
Nagyon varom a - nekem - ma estet!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
quadrocopter
Toljad Lajos ezerrel, van még pár nap és kimagyarázni sem tudná!
Bőven elég, hogy a PLT röpcédulákban még mindig ENSZ-eznek, hazudnak!
papa.49
Már késő nem jut el a tömegekhez !!!
karma1
@quadrocopter: Nalam mar szerda van, reggel,... Ma fogja robbantani Lajos a bombat,... Szerdan... Erdemes lesz kinyitni a TV-t, - persze nem a kiralyit! - meg az MNO-t...:o))))
Nagyon varom a - nekem - ma estet!
lópicigáspár
Ha akkora bomba, már rég ki kellett volna oldania, hogy szeretett vezírünk a vádlottak padjáról figyelhesse a választások alakulását!
karma1
@papa.49: Van egy olyan erzesem, hogy az ellenzeki partok is "tultoltak a biciklit", es ok is pont csak a valasztokat tojtak le, mert nem valasztokat tartottak fontosnak, hanem a helyezkedesuket, a parlamentbe jutasukat...
Papus, SOHA NE MONDD, HOGY SOHA, vagy TUL KESO!
Tudod, csak akkor "TUL KESO", ha egy nepes osszejovetelen csak en fekszem, de mindenki mas all...:o))) Na, AKKOR van tul keso, akkor mar nem tudunk valtoztatni semmin sem,...

DE ADDIG!
papa.49
@karma1: Majd meglátjuk de szerintem a hajó már elment, NÉLKÜLÜNK !!!
karma1
@lópicigáspár: Aprilis 8.-a elott csak robbanni fog a bomba, de sajnos, amig poltot nem vezeti el a Parlamenti Orseg, addig orban sem lesz a vadlottak padjan,...:o((
Nekem - meg Neked is - nagyon meg fog felelni, hogyha aprilis 9.-en csucsul erre a szekre... Ne mondd, hogy nem!...:o)))
papa.49
@karma1: Ez hogy lemondjon a kezéből erővel kell kicsavarni a hatalmat a buggyan faszkalap cigánynak !!!
papa.49
@karma1: Legyen igazad (mert egy hölgynek mindig igaza van), de én szerintem itt minden marad a régiben, úgyis mondhatnám FOLYTATJÁK A FIÚK !!!
advocat
És az egész annyit sem ér mint hímnemű lovak alkatrésze. Jó ez így nekünk. Nem kell gondolkodni. Viktor a király rá szavazok, oszt kész.
karma1
@papa.49: Papus, a 92 eves Mugabet gyengeden ra tudta beszelni a katonasag - a sajat serege! -, hogy jobb, ha szepen atadja most a stafetabotot, mert lehet, hogy a bortonben unnepli a hatralevo eletet...
EGy olyan kokemeny, diktatornak sokkal gyakorlottabb valakit le tudtak bekesen valtani...
Mondd ma', legfeljebb egy kicsit kapalodzik, mig raadjak a muszaj-ruhacskat, vagy a vezetoszarat... Nagyon sok embernek oromunnep lesz az a pillanat...
JAJMÁR
Nem a Simicskán, nem a Gyurcsányon, hanem a választókon múlik minden. El kell menni szavazni, és ha nem akarnak kiszállni a székből, ki kell őket onnan rántani!
Ennyi!
ja, sok ellenzéki politikust is!
karma1
@advocat: Na, ez meg nem Te vagy,... Kar ilyen hulyeseget leirnod... Nem hiszem, hogy Te vagy az a birka, aki onkent es dalolva megy a vagohidra...:o(((
karma1
@JAJMÁR: Bizony, egy csomo "ellenzeki" is megeri a penzet...:o((
papa.49
@karma1: De ez csak 55 éves még nincs 92, (Isten segítségével, nem is lesz soha) ez még ellenfog állni, bevet mindent, még az is elképzelhető, hogy behívja a muszkákat, mint annak idején a Kádár !!!
papa.49
@karma1: Azt írtad szerdán akkor holnap kiderül minden !!!
karma1
@papa.49: @lópicigáspár: Ha a legnagyobb bomba meg varat magara - mert va'rat, es ma fogja robbantani - akkor megvan annak a modja is elore kidolgozva, hogy hogyan fogja eljuttatni a nephez!

ne feledjetek el: Simicska volt mindig az ESZ, a SZERVEZO!

Nem feltem ot, hogy esetleg elszamolja magat. Mindenre megvan a terve, nem hulye. Foleg, hogy mindenhol azt irjak, hogy a fidesz megdonthetetlen.
(Azzal egyutt nagyon megrugdalnam azokat, akik IGY tesznek ra meg egy lapattal, igy konnyitik meg, illetve bizonytalanitjak el a me'g ketkedo valasztokat)
karma1
@papa.49: Igen Papus, Nektek a holnap reggeli mediat kell figyelnetek, nekem a ma estit,...(ami Nektek a szerda reggel). 10 oraval vagyok most elorebb, az oraatallitasok miatt.
advocat
Kifejtettem, hogy mit gondolnak az agyban szerényebbek. Mert sajnos, ha sokan otthon maradnak (ld.:Schilling Árpád, aki rendező is), mert úgyis, akkor ez lesz.
advocat
Ja! Kádár nem hívta be a muszkákat. Csak úgy csináltak! Legyen az övé a balhé. Mert '68-ben mi is bevonultunk Csehszlovákiába, mert hívtak!
papa.49
@karma1: Kösz majd lesem a tv.-t reggel !!!
bencemacska
@advocat: ma, 22:49
Nem hívta be, mert már előbb is itt voltak.
human
A hódmezővásárhelyi választás előtt is 2 nappal dobott be Simicska hír-tvje érdekes riportot mintegy választási kedvcsinálónak.
"Maffiózókkal a Fidesz a roma szavazatokért"
www.youtube.com/watch?v=5_8_iMM9qQo
papa.49
@bencemacska: Ez így nem igaz amikor a szovjet katonák a Dunához értek a Suezi csatornát keresték, azokat akik itt állomásoztak kivonták és új egységeket hoztak be !!!
bencemacska
@papa.49: ma, 23:26
Tudtommal a tárgyalásokon megígérték a kivonást, de csak Pestről vonták ki őket valahova Kecskemét környékére, azért tudtak olyan gyorsan újra itt lenni!
Persze jött erősítés is, mert határozottan többen lettek.
Én anno azt hallottam, hogy Győrben keresték a Szuezi csatornát. És az oda menő egységgel volt szerencsém találkozni is 81-es úton.
papa.49
@bencemacska: Egészen pontosan Debrecenig mentek Pestről, mert ,,megbízhatatlaná,, váltak, mivel a kézifegyvereiket átadták a felkelőknek !!!
A Uralon túlról jött az erősítés, személyi állománya, a tankok, meg Ukrajnából, ezért tudtak pár nap alatt Pestre érni !!!
bencemacska
@papa.49: ma, 09:05
Valószínű, hogy nem echte oroszok voltak, mert magyar tanárom (14 évre ítélték később!) azt mondta, "megérkeztek a kirgiz kecskepásztorok!"
Yoda69
@karma1: Izgalmasabb ez a valasztasi kampany mint a legjobb krimi :)
papa.49
@bencemacska: Mivel Apám kint volt orosz fogságban kiválóan tudott oroszul beszélt is velük, miután már elültek a harcok, neki azt mondták némi pálinka után onnan jöttek ...
bencemacska
@papa.49: ma, 12:58
Az én apám is hosszú időt töltött Szibériában hadifogságban, de a II. vh-ban már csak tolmácskodott! Egy ideig a németeknek, utána az oroszoknak!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.