Tegnap az MSZP és az LMP vezetői tárgyaltak, hogy itt-ott visszalépnek egymás javára, két fontos körzetben, Csepelen és a Belvárosban is.

Az MSZP és az LMP közötti egyztetésekről nem mindenki tudott, vagy nem akarta, hogy mások megtudják. Karácsony Gergely, az MSZP és a Párbeszéd miniszterelnök-jelöltje az Index szerint kacsának nevezte a tárgyalást az LMP-vel, de az LMP miniszterelnök-jelöltje, Szél Bernadett közben megerősítette, hogy zajlanak ilyen tárgyalások.

Az LMP nem kér az MSZP ajánlatából

MTI Fotó/Soós Lajos

Délután Karácsony viszont már azt mondta, tárgyalni szeretne az LMP-vel és az Együttel arról, hogy az MSZP–Együtt Csepelen, a Belvárosban, Gödöllőn és Szekszárdon visszalépjenek, ha a másik két párt mindenhol visszalép, ahol nincs esélyük.

Este viszont már Ungár Péter, az LMP elnökségi tagja a Facebookon azt írta, ez az ajánlat elfogadhatatlan.

Cikk- és címlapkép: MTI Fotó/Soós Lajos

(Index, Blikk)

109 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Vajon miért mondja szinte mindenki, hogy az LMP a Fidesz egyszerű segédcsapata?
A Bernike beleállt a schifferi pályába és tökéletes kiszolgálója a fideszi akaratnak. Ez a néhány százalék biztosítja a Fidesz (valószinűsíthető) nyerését és a Szélliba további fizetését.
Aztán:: ""Körötte csend..."" és lehet a Vezér által biztosított képviselői helyen a ""Lopós"" cédulával szórakozni.
ŐFELSÉGE ELLENZÉKE.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
@kereső: Bízunk benne, hogy a vidéki Magyarországon, nem csak a Kossuth rádiót és az M1 fidesz szarfosó pártcsatornát hallani!
kereső
@Eladott Ország: aki csak! azt néz, szerintem az a kissebbség-falvak egész sorában van kiépitett kábelhálózat-tv.re,internetre-megfizethető árral.Le kéne már számolni azzal az előitélettel,hogy a falusi a hülye.Én most azért elnéztem orbán kampányolását-háát,nem a falusi hülyék rajongták körbe.Viszont itt lehet számitani arra-hogy beveszik a lex@rom tablettát,és inkább kimennek a kiskertbe,ha jó az idő.A politika ugyanis végképp magára hagyta ezeket a kis településeket.Miért nincs mondjuk az lmp-nek vidéken/nem városra gondolok/ szervezete,hiszen a "zöld"! politika itt lenne a leghatásosabb,itt élnek az emberek még mindig legközelebb a természethez.Ehhez képest egy nagyvárosi romkocsmás párt.
Eladott Ország
@kereső: Valószínű, hogy az LMP is egy kollaboráns párt. Az ellenzéki pártok nem csak alkalmatlanok, de eszük ágában nincs, komolyan venni a „rendszerváltást”, a kormányváltásra fáj a foguk,a képviselői helyekre , a zsebük degeszre tömésére, nem az alkotmányos köztársasági rend helyreállítására.
p.coldline.hu/2018/04/05/2807102-20180405-XlbopG.jpg
kiscsillag66
Addig-addig szórakoznak, amíg nem jutnak be a Parlamentbe. Undorító, ahogyan viselkednek.
evacica
Az LMP egy képmutató hazug párt a vezetőjükkel együtt, hátulról még mindég Schiffer irányít, állítólag Alkotmány birói babérokra tőr! Aki igazán nem akar kormányváltást az az LMP és bármikor összefekszik a Fidesszel!
kokopelli
@nemfideszes: (11:26) tegnap!
Már én is írtam ennek a IQ-mentes orbánnyaloncnak,hogy a ßoptató
főnöke egy időben eltolt "liberálfasiszta"! "Qrva nagy liberálisként kezd-
kezte,majd átment fasisztába! Szaros lett a gatyája és a barna pofaszín
passzol hozzá!
Igazi nazi-barna lett a csuti ;--))))!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.