A KDNP - mint fantompárt - képviselője, Harrach Péter is ráerősített az orbáni fenyegetésre, ha kapnak még négy évet, az első dolguk lesz leszámolni azokkal, akik ezt szerintük megérdemlik. Hogy pontosan kik vannak a Fidesz-bögyben, az az esetben kiderül.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Jól látom, Kedves Péter, hogy te szereted ijesztgetni az embereket ? Gondolom a magad nevében teszed, hiszen más nevében nem is teheted. Pártod ugyan van, de az még komoly választáson a maga jogán ez a párt nem indult. Vagyis ti csak a dugó vagytok a fideSS seggében. Talán az is lehet, hogy a kereszténység nevében szeretnél elégtételt venni. Lássuk, te és a pártod mennyire keresztény. Pártelnököd szilárd keresztény a lopott diplomájával, Ezt a szilárdságot meg is erősíti rendszeresen mind fizikailag, mind szellemileg. Legutóbb elment Svédországba vadászni, de minta a hazai fővadász nem ismeri a kulturált vadászat európai szabályit (sem). Valószínű azért, mert neki itthon mindent szabad. Ezért hát, ha már ottjárt lőtt egy háziállatot és mint jó kdnp-tag, el is lopta. Csak javasolni tudom kedves Péter, hogy ha legközelebb összeül a kdnp központi bizottsága - mert hát ti mindnyájan az mszmp soraiból nőttetek ki -, talán beszélgessetek el arról is, hogy a párt vezetői naponta hányszor szegik meg a tízparancsolatot. És egyáltalán ebben mennyi nálatok a napi norma ? Gondolom sejted már, hogy szerintem az a választáson soha nem induló párt, amelyik az "elmútnyócévet" lopással, hazudozással és szarkavarással töltötte, az minden csak nem keresztény. Az csak dugó a fideSS seggében. Egy dugó pedig ne fenyegessen, hanem maradjon békében ott ahova dugták. A maximum, ami meg van engedve, hogy élvezze.. Még egy, ha kérhetem: többé ne hivatkozzatok Istenre, az a jog titeket nem illet meg.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.