Egészen elképesztő, milyen sokan várakoznak, hogy szavazhassanak. Leírhatatlan a látvány, képeken mutatjuk. Ahogy korábban is megírtuk, az eddigi információk szerint nagyon magas a részvételi arány a 2018-as választásokon, 13 óráig a választópolgárok 42,32%-a szavazott. A fotók is bizonyítják, hogy idén rengetegen teljesítik állampolgári kötelességüket, a legtöbb szavazókörben tömött sorokban várakoznak a voksolni vágyók. Több fotót is kaptunk külföldön élő magyaroktól, amelyekről kiderült, hogy Angliában, Németországban is ugyanaz a helyzet, mint itthon. Ennek apropóján körülnéztünk a Facebookon és az Instagramon, ahol a #választás2018 hashtag alatt még több ilyen képet találtunk. Ezekből szemezgettünk: nézd meg, milyen tömeg volt és van a szavazókörökben Magyarországon, és a külképviseleteken is - egészen elképesztő!

Forrás: femina.hu
Feltöltő: Horizont
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
És ráadásul nagyon sokan nem tudnak szavazni a Választási Iroda hibájából. Nem kaptak visszaigazolást, a külképviseletek nem engedélyezik a megjelenteket abban, hogy éljenek szavazati jogukkal!!!
Pálinkás Pál
No most...váltás után remélem megtisztítják a külképviseleteket is a narancsmocsoktól!!!
Mézike
Ennek örülni kell, de nagyon. Itt a keleti határszélen is hangos a külföldi szó, igaz orosz...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.