Európában Magyarországon a legmagasabb a daganatos betegségekből eredő halálesetek aránya. Ennek ismeretében érthető, hogy a Groupama Biztosító megbízásából készült, a magyarok betegségektől való "félelem-listáját" vizsgáló felmérés rámutatott: a daganatos betegségek kialakulásától tartunk a leginkább.

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

png
Két nappal a választások után már be is indultak a folyamatok, amik előrevetítik az elkövetkezendő négy évben várhatóakat.

Az egészségügynek annyi. Ezért jönnek a egészségbiztosítók, és a félelemre apellálva, jól lehúzzák ,az amúgy is csórókat. akinek meg nincs pénze, haljon meg sorállásközben a kórház vécéjében.

Jönnek a kopaszok. Már egyszerre ötvenen.

Magyar Nemzetnek, Lánchídrádiónak annyi, de a Hír Tv sem ülhet a babérjain, már az sem egy nyugdíjas állás. A Heti Válasz vagy megszűnik, vagy a Fidesz bekebelezi, és még nagyobb felületen fog folyni az agymosás.

A Stop Soros törvény elfogadása lesz a legelső, vagyis a civileknek is annyi, amivel sok elesetteknek is annyi, akiket ezek a szervezetek segítettek, de ami a kormány szempontjából fontos, a kritikus hangoknak is annyi.

Gránit Bank? egyel több pénzmosoda, ingyen kölcsönök a csókosoknak, a csalás a lopás melegágya.

Boldogan, önfeledten megy étterembe a börtönbe való Tiborc, Orbán veje.

Amit eddig elítélt a Kúria, az ma már mégis jó.

És még csak két nappal vagyunk a választások után.

Ennek az országnak annyi!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.