Előrehozott tisztújítást tart a Momentum Mozgalom június első hetében – jelentette be a párt elnöke csütörtökön Budapesten.

"Orbán Viktor nem menekülhet el a sorsa elől, üldözni fogjuk minden egyes percében" – a Momentum nagy terveket sző
Fotó: Marjai János/MTI

Fekete-Győr András közölte: az elnökség úgy döntött, hogy olyan embereknek kell vezetniük a mozgalmat, akik megerősítéssel rendelkeznek.

Egyúttal közösségi finanszírozási programot indítanak annak érdekében, hogy eredményesen készülhessenek az európai parlamenti és az önkormányzati választásokra

- tette hozzá.

A politikus hangsúlyozta: annál is inkább szükségesnek tartják a munka folytatását, mert nem változott semmi 2014 óta.

Az ellenzéki parlamenti pártok újra csak ígérgetni tudták az irány- és rendszerváltást, vagyis folytatták eredménytelen küzdelmüket a kétharmados kormánnyal szemben. A Momentum viszont, amelyhez négy nap alatt négyezren csatlakoztak, soha nem volt olyan motivált, mint most

- hangoztatta Fekete-Győr András.

Úgy vélekedett, hogy csak a parlamenten kívül, az utcán lehet "megverni" ezt a rendszert, hiszen az összes siker, a többi között a netadós tűntetés és a NOlimpia is az utcai politizálásnak köszönhető.

Ugyanakkor a Momentum az elkövetkező négy évben el akar jutni az ország valamennyi háztartásába, és el kívánja mondani az embereknek, hogy van egy új politikai generáció, amely békét, európai felzárkózást hirdet és felszámolja a szegénységet – mondta az elnök.

"Előbb-utóbb a jövő legyőzi a múltat. Orbán Viktor nem menekülhet el a sorsa elől, üldözni fogjuk minden egyes percében"

- fogalmazott Fekete-Győr András.

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Csak polgári engedetlenséggel lehet elűzni ezt a rablóhordát. Demokratikus úton választással nem lehet, mivel a fékeket és ellensúlyokat , a hatalmi ágakat már szétverte a bűnöző, tolvajbanda.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
qxy
@Shikari: Tudod, nem tudom mondta e neked Viktor hogy ő is kérte a támogatást amikor még porba fingó kis roma gyerek volt és meg kapta . Mehetett egyetemre, kitanúlhatta a " dolgát" és most szapulja azt aki kiemelte a szarból? a többi haverokkal együtt? Azért szerintem nem kellene arra az asztalra szarni ahova a kenyeret tették neki nem? Mert Orbán épp ezt teszi.
Ha szerinted ez természetes dolog és basztatni kell Sorost hogy szemét, akkor tényleg basztatni kell de azért is hogy ezt a mocskot be iskoláztatta és kibaszott az országgal .
Na látod ezt így is fel lehet fogni ha nyitva van az ember szeme . Libsis, nem libsis, Szerintem mindegy. ha csaló gazember,
Desischado
Csalás történt, és az egész rendszer alkotmányellenes. ezt kellene meglovagolni, és erővel elzavarni ezt a népnyúzó, országromboló bandát. Nagyon félek, hogy semmi sem fog történni. A fiataloknak igazuk van, ellenállni minden módon, hajrá, Momentum!
Eladott Ország
@Shikari: tegnap, 12:36; "Kitartó és elszánt kiállással követelnünk kell a változást, napról napra felmorzsolni a reménytelenség embereinek ellenállását. Ki kell mondani minél tovább húzzák annál mélyebbre kerülnek, amikor eljön az igazság és a számonkérés pillanata, ami el fog jönni -" fogalmazott Orbán Viktor.
Eladott Ország
@Donáld Tramp: kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2017/12/Sin-t%C3%ADtulo.png
Ez pontosan az aminek látszik: a 18 megyei napilapból, mind a 18 kormányközeli tulajdonosoknál van. A vidék teljes lefedettségével monopol helyzetbe kerülve, azt a hazugságot közlik az ott élőkkel, amit csak akarnak. Nem lesz ellenvélemény, hisz nincs helyi napilap, mely megcáfolná a megyei lapokban írtakat. Így lesz a magyar vidék az alig érkező menekültek félője és így lesz Brüsszel egy ismeretlen, azonban mélyen gyűlölet ellenség. A valóság helyett egy, a kormány által kialakított mesevilág tárul a vidék szeme elég. Egy ország, melynek gazdasági sikereitől csak nemzeti identitása és keresztény mivolta erősebb. Egy ország, ahol nincs szegénység, sem éhezés. Akkora pusztítást, amit a fidesz csinált a vidék Magyarországával, az Nicolae Ceausescuhoz hasonló.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.