Előrehozott tisztújítást tart a Momentum Mozgalom június első hetében – jelentette be a párt elnöke csütörtökön Budapesten.

"Orbán Viktor nem menekülhet el a sorsa elől, üldözni fogjuk minden egyes percében" – a Momentum nagy terveket sző
Fotó: Marjai János/MTI

Fekete-Győr András közölte: az elnökség úgy döntött, hogy olyan embereknek kell vezetniük a mozgalmat, akik megerősítéssel rendelkeznek.

Egyúttal közösségi finanszírozási programot indítanak annak érdekében, hogy eredményesen készülhessenek az európai parlamenti és az önkormányzati választásokra

- tette hozzá.

A politikus hangsúlyozta: annál is inkább szükségesnek tartják a munka folytatását, mert nem változott semmi 2014 óta.

Az ellenzéki parlamenti pártok újra csak ígérgetni tudták az irány- és rendszerváltást, vagyis folytatták eredménytelen küzdelmüket a kétharmados kormánnyal szemben. A Momentum viszont, amelyhez négy nap alatt négyezren csatlakoztak, soha nem volt olyan motivált, mint most

- hangoztatta Fekete-Győr András.

Úgy vélekedett, hogy csak a parlamenten kívül, az utcán lehet "megverni" ezt a rendszert, hiszen az összes siker, a többi között a netadós tűntetés és a NOlimpia is az utcai politizálásnak köszönhető.

Ugyanakkor a Momentum az elkövetkező négy évben el akar jutni az ország valamennyi háztartásába, és el kívánja mondani az embereknek, hogy van egy új politikai generáció, amely békét, európai felzárkózást hirdet és felszámolja a szegénységet – mondta az elnök.

"Előbb-utóbb a jövő legyőzi a múltat. Orbán Viktor nem menekülhet el a sorsa elől, üldözni fogjuk minden egyes percében"

- fogalmazott Fekete-Győr András.

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Csak polgári engedetlenséggel lehet elűzni ezt a rablóhordát. Demokratikus úton választással nem lehet, mivel a fékeket és ellensúlyokat , a hatalmi ágakat már szétverte a bűnöző, tolvajbanda.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Commenter
@Sámannus: így van és ne hagyják még levegőhöz jutni se!
Commenter
@Commenter: ragadjátok meg végre a pillanatot, hisz a nevetekben van!
Clavigo
@Shikari: Téged ki kérdezett " Cujkás " ?
Commenter
@Clavigo: ha nem kérdezik akkor is beszól...
Eladott Ország
Csak polgári engedetlenséggel lehet elűzni ezt a rablóhordát. Demokratikus úton választással nem lehet, mivel a fékeket és ellensúlyokat , a hatalmi ágakat már szétverte a bűnöző, tolvajbanda.
Donáld Tramp
@Eladott Ország: Gyerünk TÁMADÁS... Ja hogy már Budapesten is senkik vagytok... A VIDÉK pedig megjegyezte hogy LEBUNKÓZTÁTOK !!!
F_Viktor
Majd ha abba hagyják a többi ellenzéki párt mocskolását, akkor lesz bázis is.
egyvandor
Az nem értem miért vette eddig a fideszen kívül mindenki a EP képviselői választásokat. Gorbánék pl ennek köszönhetik hogy a néppártiakkal fennálló konfliktusaik ellenére támogatás kapnak tőlük
Borsodi
Sok sikert a fiataloknak,reméljük ki harcolnak egy jobb jövőt maguknak amit mi most el vettünk tőlük.Nagyon nehéz lesz mert a mi népünk nem összetartó,könnyen megvesztegethető,le butítottakat nehéz lesz meggyőzni az ellenkezőjéről.
www.youtube.com/watch?v=OzkF0YpzaHA
Donáld Tramp
@Eladott Ország: Gyerünk ki az utcára !!! mit akarsz 100-emberrel te h.lye... Csak itt hőzöngtök...
balos
@Eladott Ország: Nem véletlenül mondtam egy éve is ,hogy nem szabad elmenni a választásra,mert már kész az eredmény!Az nvi elnők asszonya "JÓL DOLGOZOTT"!
X-ray
@dubrincs: Jó érzés agymosott droidnak lenni? Jó érzés, hogy egy épkézláb, önálló gondolatod nincs, csak táncolsz amikor Vitya-vezír alád kúrja az aprópénzt? Ha nem, akkor talán ne csak magad elé nézz, hanem körbe is, és garantáltan meg fogsz lepődni. Bár gondolom inkább az egysejtű életet szeretnéd választani, persze az az egy sejted sem agysejt lesz, hogy véletlenül se kelljen gondolkodnod.
Eladott Ország
@Donáld Tramp: Elmész te a büdös picsába te hülye seggfej, ha ez jó neked. B*zdmeg rajtad kívül már csak az ilyen buta tahók maradnak mint te vagy. Ébredjetek már fel, tömegesen fogják elhagyni az orbánféle helló röfik disznóólat. Már így is hatszázezer-egymillió ember elhagyta az országot, melyet az idióta gépezet csak titkol. Mi a k*rva anyátokat akartok, meddig lehet a néppel szemben kormányozni te tajparaszt!
Eladott Ország
@Donáld Tramp: Írod: "A VIDÉK pedig megjegyezte hogy LEBUNKÓZTÁTOK !!!" Ki mondta rajtad kívül. Te vagy a bunkó! Az ilyen aljas trógerek vezették félre mint te vagy, de nem a többséget.
www.youtube.com/watch?v=Y4FAjmyQDY4
Eladott Ország
@Donáld Tramp: Csak téjékoztatlak "Trampli". A hindu-arab számjegyek egyébként eredetileg Indiában jelentek meg i. e. 400 és i. sz. 400 között, ahonnan a 9. századra eljutottak Nyugat-Ázsiába, a 10. századra érték el Európát. Magyarországon a 15. század közepén kezdték használni az arab számjegyeket, első ismert megjelenésük 1456-ban V. László pecsétjén található.

Az arab számok a következőek: 0,1,2,3,4,5,6,7,8,9
Eladott Ország
@Shikari: ma, 08:09; Az évszázad csalása - avagy hogyan vezessünk egy egész országot az orránál fogva start.hubzilla.org/page/doc/az+%C3%A9vsz%C3%A1zad+csal%C3%A1sa+-+avagy+hogyan+vezess%C3%BCnk+egy+eg%C3%A9sz+orsz%C3%A1got+az+orr%C3%A1n%C3%A1l+fogva
Egyébként nyugodtan meg lehet kérdezni több alkotmányjogászt. Mivel független, objektív véleményekre voltam kíváncsi, ezért én hat német jogásznak tettem fel a kérdést a magyar választások eredményeit és az adott országgyűlés összetételét tükrözve. Mind a hatan arra az eredményre jutottak, hogy egy ilyen választási rendszer alkotmányellenes, vagy ahogy náluk mondják, a "Grundgesetz"-be ütközne.
karma1
Aranyapam, neked bilibe log a kezed, es elfelejtetted kihuzni belole... Ha 4000 uj tagtol megreszegulsz, mi a turoban remenykedsz? Milyen valasztasokra ohajtasz keszulodni?
ONKORMANYZATIRA??? Nem szurtad ki, hogy orban egy tollvonassal megszuntetheti az onkorikat - hiszen regota ez a dedelgetett terve - es akkor mi a szaron fogod inditani a fovarosi kozpontu partocskadat?
Pihizzel egy kicsit, es gondold at , mit tehetnel tobbet.
Ja, es ne keregess az emberektol penzt, mert nekik mar nincs a szamotokra
karma1
@egyvandor: 18.27-re: Nem ezert... Ott is jol jonnek a gombnyomogatok, nemcsak a magyar Parlamentben... a magyarok ott is csak tolteleknek jok - koszonhetoen a Nemzethy Elmebetegnek,...:o(((
Eladott Ország
@Shikari: ma, 09:46; A fideszes választási rendszer ALKOTMÁNYELLENES! A választás nem azt jelenti, hogy, hogy rendszerszintűen csalunk. Majd a magyarok is meg fogják kérdezni a fideszes bűnbandát! El fog jönni az ideje!
Eriksson
Fegyor elvtars jo esellyel palyazik az Europa embere cimre., komolyan kell am venni ot.
Ha sikerul neki megbuktatni az Orban kormanyt jovore akar
Juncker helyere is megvalaszthatjak.
Petike06
TALÁN BELE KELLENE NYUGODNI VÉGRE A VÁLASZTÁSI EREDMÉNYBE! Győzött a FIDESZ és kész! Kedves Momentumosok! Amíg a "VIDÉK"-kel nem tudtok megbarátkozni, addig még sok dolgotok van!
Eladott Ország
@Petike06: A diktatúrát le kell bontani. www.youtube.com/watch?v=wVAg2e5Gwwg www.facebook.com/1506534279599659/photos/a.1506556466264107.1073741832.1506534279599659/1898042717115478/?type=3&theater
A kártékony, alattomos és sunyin kartelező Orbán-kormány tagjait oda kell juttatnunk, ahova valók, a börtönbe ...
Eladott Ország
@Shikari: Elmész a picsába! Seggfej! Posztkommunista politikai prostituált bűnöző banda a fidesz! Akik már mindenek voltak, csak a fürdőskurvák nem.
qxy
A Fideszesek természetesen védik " Fajtájukat" Ez természetes. Csak az bnem érterm, hogy ha valami igaz, akkor hogy a fenébe hiszik a Fideszesek hogy nem igaz. Mert birkák, meg vannak vezetve. De a jobbik is .Sejtem mire megy ki a játék. Az arany tartalékra. Kurva jó lenne lenyúlni. Ha orbán eddig lophatott és megussza akkor mién az arany erre rá kell hajtani.
Megoldás, csak a drasztikus váltás. Kicsapni, el verni, kisemmizni mind. és ne maradjon ki egy politikus sem.
qxy
@Shikari: Tudod, nem tudom mondta e neked Viktor hogy ő is kérte a támogatást amikor még porba fingó kis roma gyerek volt és meg kapta . Mehetett egyetemre, kitanúlhatta a " dolgát" és most szapulja azt aki kiemelte a szarból? a többi haverokkal együtt? Azért szerintem nem kellene arra az asztalra szarni ahova a kenyeret tették neki nem? Mert Orbán épp ezt teszi.
Ha szerinted ez természetes dolog és basztatni kell Sorost hogy szemét, akkor tényleg basztatni kell de azért is hogy ezt a mocskot be iskoláztatta és kibaszott az országgal .
Na látod ezt így is fel lehet fogni ha nyitva van az ember szeme . Libsis, nem libsis, Szerintem mindegy. ha csaló gazember,
Desischado
Csalás történt, és az egész rendszer alkotmányellenes. ezt kellene meglovagolni, és erővel elzavarni ezt a népnyúzó, országromboló bandát. Nagyon félek, hogy semmi sem fog történni. A fiataloknak igazuk van, ellenállni minden módon, hajrá, Momentum!
Eladott Ország
@Shikari: tegnap, 12:36; "Kitartó és elszánt kiállással követelnünk kell a változást, napról napra felmorzsolni a reménytelenség embereinek ellenállását. Ki kell mondani minél tovább húzzák annál mélyebbre kerülnek, amikor eljön az igazság és a számonkérés pillanata, ami el fog jönni -" fogalmazott Orbán Viktor.
Eladott Ország
@Donáld Tramp: kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2017/12/Sin-t%C3%ADtulo.png
Ez pontosan az aminek látszik: a 18 megyei napilapból, mind a 18 kormányközeli tulajdonosoknál van. A vidék teljes lefedettségével monopol helyzetbe kerülve, azt a hazugságot közlik az ott élőkkel, amit csak akarnak. Nem lesz ellenvélemény, hisz nincs helyi napilap, mely megcáfolná a megyei lapokban írtakat. Így lesz a magyar vidék az alig érkező menekültek félője és így lesz Brüsszel egy ismeretlen, azonban mélyen gyűlölet ellenség. A valóság helyett egy, a kormány által kialakított mesevilág tárul a vidék szeme elég. Egy ország, melynek gazdasági sikereitől csak nemzeti identitása és keresztény mivolta erősebb. Egy ország, ahol nincs szegénység, sem éhezés. Akkora pusztítást, amit a fidesz csinált a vidék Magyarországával, az Nicolae Ceausescuhoz hasonló.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.