Ma este kicsivel 8 előtt a 182-es busszal utaztam hazafelé. Egészen elmerültem a gondolataimban, míg meg nem hallottam, hogy egy nő valakit végtelenül undorító módon aláz. Az említett hölgy egy 14-15 éves fekete kislánynak címezte mondandóját, aki a busz másik oldalán ült. Szótlanul. Az említett középkorú nő mocskos niggerezett, büdöspicsázott, kurvaanyázott fennhangon, hogy csak a legszofisztikáltabb kifejezéseit említsem, mert voltak sokkal gyomorforgatóbbak is. Mindenki hallgatott. És ekkor jött el az a pillanat, amikor az első döbbentből felocsúdva odaszóltam neki, hogy hallja egyáltalán, mit beszél? Hogy mégis hogy a fenébe gondolja, hogy bárkivel így? Mire természetesen mocskos hazaáruló lettem, akinek lesülhet a bőr a képéről, mert nem igazi honvéd, hogy inkább arra lenne eszem, hogy megállítsam az ilyeneket, minthogy védelmezzem a niggereket. Beszélgetésünk végén legyökerezett, amire azt feleltem, hogy az ő szájából ez a legnagyobb dicséret számomra. A kislány egy...

Forrás: facebook.com
Feltöltő: peterkelemen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
peterkelemen
Neofasiszta Orbán rasszista, xenofób állama. Egy köpedelem!
namihami
Nem ismerlek, de ismeretlenül is (korodtól függően) puszit vagy kézcsókomat küldöm. A differencia a korodnak illő megkülönböztetésből adódik.
Itt tartunk és félő, hogy ez még csak a belépő. Lesz ez még rosszabb is. A szomszéd utcában lakó cigánycsalád (soha rosszabb szomszédságot) már tényleg a hurcolkodáson gondolkozik. Kevés becsületesebb, dolgosabb és ""szomszédibb"" embert ismerek. Inkább lenne néhány címem, ahonnan kizsuppolnám az ""igaz magyar lakókat"".
És ugyanez kezd igaz lenni a zsidócsaládok egy részére is. Mert ugyebár ezek ""Nemmagyarok"". Akik b@sztatják azok bezzeg igazi, hithű, őszinte keresztényi embernek mondhatók.
Pálinkás Pál
@peterkelemen: péterke péterke...nagyobb kamuhírt nem tudtál ide öklendezni??? ott voltál,láttad...esetleg felvétel van róla...no ugye hogy nincs...! pedig manapság már minden telefonnall meg lehet csinálni...ez nem más mint egy libsi jogvédő nyekergése kínjában!!!szellemi színvonaladat is fényesen jelzi hogy eme mese a fészbukról származik!!!
emerencia
@peterkelemen: Az is aggasztó, hogy mostanában kezd előretörni az a jelenség is, hogy az emberek hallatnak. A pártállami diktatúrában a rendszerváltás előtt jobban ki merték fejteni a gondolataikat mint mostanság. (Vannak azért kivételek.) Ha véletlenül mégis szóba kerül valami akkor egyből jön az " én nem politizálok" kijelentés. Elképesztően megnövekedett még a felszínes, idióta hihihizés is. Olykor már fárasztó, hogy eddig értelmesnek ismert emberek csak hülyén viccelődnek, egy ép gondolatuk sincs a minket körülvevő világról.( Vagy csak félnek elmondani.)
namihami
@Pálinkás Pál: Ezt honnan tudod? Ott voltál?
Pl. a fiam (31 éves) a kezébe se venne, nem is érdekli, egy ilyen telefont. A munkájához nincs rá szüksége, a pénzt sajnálja rá, úgy megvenni, mint fenntartani. Én is csak a céges miatt használom.
Szerintem (és biztos vagyunk még néhányan) a telefonnal TELEFONálni kell. Minden egyéb csak az unatkozó ráérők hobbija. Nézzél végig egy buszt, trolit, villamost, stb. Szinte nincs már beszélgető ember. Mind felszáll és elkezdi basztatni a telefonját. Ez a 21. század? És így jó?
Pálinkás Pál
@namihami: Nos hogy válaszoljak...nekem is munkára butatelefonom van,de azzal is kényelmesen lehet felvételt csinálni...de nem ez a lényeg...hanem maga a mese,amit a libsi jogvédőn kívül semmi nem támaszt alá!!!
görbetükör
@namihami: - én nem lennék rá büszke, ha a felnőtt fiam kezébe se venne egy "ilyen" telefont. Ugyanis lehet híreket olvasni (régen újság volt a kézben a járműveken) lehet Skype-on beszélni, ami olcsóbb, mint a telefon, lehet útvonalat követni, ezer és egy hasznos dolgot lehet csinálni. Ha nem tudja kihasználni, az tudatlanság, tájékozatlanság.
Igen, a 21. században jó, ha van infógazdagság és rossz, ha nem élnek vele megfelelően.
görbetükör
@Pálinkás Pál: Tudod, az a szomorú, hogy manapság csak a libsiknek fontos a jogvédelem. Az illibsik szerint nem kell jogállam, csak diktatúra, csak az, hogy megmondják kinek van joga és mire. Neked nem csak a telefonod buta.
emerencia
@namihami: Valaha újságot vagy könyvet hordtam magamnál arra az esetre, ha várni kell valahol és nincs kivel beszélgetni. Ma minden ott van a tecsó gazdaságos okostelefonomon de az olyan ember akivel el lehet diskurálni erről-arról, mindig elsőbbséget élvez. Nálam ebből a szempontból nem változott semmi az elmúlt 40-45 évben.
Pálinkás Pál
@görbetükör: Most azt hiszed nagyot mondtál mi??? Simán lejön ,mire jó ez a kitalált mese...hogy a tefélék hőbörögjenek miatta!!! Majd sírva mesélhetitek egymásnak hogy milyen gonosz rasszisták a magyarok...csak egyszer érném meg majmok,hogy a magyar emberek jogaiért aggódtok amikor pl cigányhordák terrorizálnak egy falut!!! Olyanra nem tudok példát,te esetleg??? Ha meg nem ,akkor ne kóstolgass!!
görbetükör
@Pálinkás Pál: Én nem kóstolgatlak, én tényt állapítok meg rólad. Igen, ha cigányok félelemben tartanak, az horda és börtönbe velük. De ugyanúgy horda volt a 2006-os városszétverők és őket kemény milliókkal jutalmazták "kárpótolták". Bizony, manapság az illibsik mondják meg, hogy ki a horda, ki a magyar és ki a terrorista, mégpedig politikai hovatartozás alapján. És ez igencsak egyoldalú. Mert a bűn nem csak magyar- nem magyar fogalomra korlátozódik, sőt, nem is politikai hovatartozásra -- az emberi tett.
görbetükör
@Pálinkás Pál: Egyébként megnyilvánulásod alapján egy "igaz magyar" ilyen ocsmány, közönséges módon nyilvánul meg egy gyerekkel szemben egy tömegközlekedési járművön? Ha így véled, akkor a magyarokra mélységesen mély szégyent hozol! Én hiszem, hogy nem mindenki ilyen és ti vagytok kisebbségben!
Nessy
Most kezdem nagyon szégyellni magam! Olvasva egyik másik kommentet, azon töprengek, hogy több mint félévszázad után vajh magyar vagyok e még a jelen világban. Múlt héten Capa fotókiállításról jövet fáradt voltam, vettem egy fagyit, és egy roma férfi mellett volt üres szék ( mind a három) leültem. Több mint egy órát beszélgettünk. Főískolára jár munka és család mellett. A végén megköszöntük egymásnak a kellemes csevegést. Ja, nem politizáltunk!
namihami
@görbetükör: És ez számodra csak egy telefon fedezheti? Ezeket a híreket, és egyéb dolgokat megkaphatja tv-ben, rádióban és KÖNYVEKben is.
Én még mindig örülök annak, hogy a gyerek a világgal törődik az utcán, tömegközlekedési eszközön és nem birkamódra pötyögtet.
Hazajön és beülhet egy 22,5 collos képernyő mögé és megnézheti ami érdekli. A szellemi és társadalmi igényeit nem az utcán elégíti ki.
görbetükör
@namihami: Nem, nem csak a telefon fedezheti, de az is. Ha nem érted a különbséget, akkor elfogultságod miatt már nem is fogod.
Egyébként ha ez a közönséges nő inkább a mobilját vakargatta volna, mindenki jobban jár.Talán még rá is ragadt volna valami kultúra féle.
görbetükör
@Shikari: Ne is fogadd el, ami számodra ciki. Még megzavarnának a tények. Minden heppi ebben az országban, kivéve az illibsik. De majd tesztek róla, hogy ne legyenek.
Pálinkás Pál
@görbetükör: Szövegértés??? Mi itt mosta hír valóságtartalmáról polemizálunk,nem tudom felfogtad-e???
De lefordítom neked hogy megértsd...nagy valószínüséggel a hír hamis...kitalálta egy libsi,hogy legyen min csámcsogni!!!
Pálinkás Pál
@görbetükör: Nos...minden buszon van kamera,ami figyeli az utasteret!!! Vagy prerzentáljátok azt a felvételt...vagy lehet pampogót befogni...és ha nincs ilyen felvétel, akkor a libsi hernyót megbüntetni ,uszításért!!! Én nem vagyok térfigyelő kamera párti,de pont az ilyen hernyó dolkgok miatt van létjogosultsága!!!
Tehát libsi horda...ha nektek ez annyira felháborító,irány a BKV...és kikérni adott busz,adott időbeni felvételét!!! Utána majd megbeszélhetjük a dolog emberi részét!!!
Nessy
Az Ég szerelmére! Aki tömeg közlekedik, az bizony ennél cifrább esetekkel is találkozik. A busz hirtelen fékez, ketten elesnek. Külön kérvényt kellett benyújtani a közelben ülő fiatalembereknek, hogy talán segítenék felállni az egyik idős férfinak. Érdekes, amikor szépen megkértem hogy segítsenek, mert én nem tudom megemelni a férfit, rögtön pattantak.
Esetenként remekül összetud balhézni két babakocsis anyuka azon, hogy férjenek el egymás mellett a buszon.
ha az ember nem merül a telefonba, érdekes dolgokat lát és hall.
Bár néha, a telefon a jobb, ha csak nem akarja valaki az alpári szókincsét bővíteni.
Pálinkás Pál
@Shikari: Mondtam neked..a választások óta szigorúan ,politikamentesen csak a tények érdekelnek...ennek meg nagyon kamuszaga van...főlleg hogy görbefoncsor sem igyekszik kikérni a videót a bkv-tól:)
Pálinkás Pál
@Shikari: Jogos...Ha biztosak a csalásban,kifogásolják,ha nem akkor csönd!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.