Hadházy Ákost, a nemrég lemondott LMP-s társelnököt behívták a köztévébe, ahol pártszakadásról kérdezték volna, de ő a korrupciós ügyekről beszélt.

A köztévében szerepelt Hadházy Ákos, az LMP volt társelnöke, akit arról kérdezték, hogy szakadhat-e a párt, és miért kiáltották ki bűnbaknak az LMP-t az ellenzék részéről – olvasható a 444 cikkében.

Hadházy Ákos csőbe húzta a köztévést – videó

Fotó: részlet a videóból

Hadházy erre megkérdezte a műsorvezetőt, hogy emlékszik-e, mit mondott legutóbb Farkas Flórián korrupciós ügyéről a köztévében? A műsorvezetőnek nem rémlett, mire Hadházy bevitte a kegyelemdöfést, hogy nem is emlékezhet rá, mert ő most jár elsőre a köztévében, holott másfél évig társelnöke volt a pártnak.

2018-04-22 08-24-24 – Streamable

Check out this video on Streamable using your phone, tablet or desktop.

"Hadházy szerint az ellenzék választási vereségéhez nem csak a belső feszültségeken múlt, hanem azon is, hogy az állam milliárdokat költött olyan hazugságok terjesztésére, hogy az ellenzék csak azért beszél a korrupcióról, mert menekültek millióit akarják behozni. Másrészt elmondta, hogy a menekültválságot az ellenzék is nagy problémának tartja, de nem kérdezték őket ezekről a témákról. Hozzátette, hogy nem csak ez az egy probléma van Magyarországon, de nem engedték, hogy a közmédiában a leromló kórházakról vagy az iskolákról beszéljenek.

Az állami tévé műsorvezetője közben bizonygatta, hogy ők hívták az LMP politikusait, de Hadházy szerint nem történt ilyen. Egyébként is léteznek más csatornák is. Az ellenzék életképtelenségét sulykoló csatorna munkatársa szerint az ellenzék egyébként sem tudott kormányképesnek látszani" – olvasható a cikkben.

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

koszpeko
@Shikari: De jó, hogy ezt csak te látod így.
De kellenek az olyan hülyék mint te vagy.
Itt erőlködsz mint szorulásos a wc-n
Ugatsz,vonyítasz bele a nagy világba.
Ez vagy te egy nagy csomó szar.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Desischado
Ilyen agymosott férget nem nehéz lealázni. De ettől függetlenül Hadházy nagyon jól tette!
A választások előtt miért nem lehetett ellenzékieket behívni? Na, erre mit lépne ez a nyomorék?
csipetke
@namihami: 10:45 Szerintem se volt nehéz,főleg ha a tévés fideszes.Az ő észbeli képességeiket ismerjük,elég az itt pénzért trollkodó 2-3 fazon írományait megnézni.Az elios világítá az ő elméiket...:)
csipetke
@relatív: 12:31 Hadházynak nem véletlenül van doktori címe,okos,beszélni jól tudó ember.Neki nem kell papírból olvasnia,mint orbánnak.Ha még nem láttátok Juhász Péter köztévés 5 percét,feltétlenül nézzétek meg.Nagyon kemény..
terlasz
A szegény seggnyaló nő még a kérdésében is hazudott, beleszőve azt a kamut, hogy a fideszre többen szavaztak, mint az összes ellenzéki pártra, amikor tudjuk, hogy fordítva történt.
cs.n.
Ma a Kossuth Rádióba hívták meg, a 180 percbe. Normál esetben teszek a műsorra, elmegy háttérzajnak. De most felkaptam a fejem, mi van? Hadházy megint kiosztotta a közmédiát, a műsorvezető meg alig győzte lekeverni a beszélgetést. És Hadházynak volt igaza, pl. rádiók tekintetében. Itt, vidéken mi van, közrádió, oszt' csókolom. Esetleg valami helyi zenerádió. De a nagytöbbség a fidesszoponc közmédiát kénytelen hallgatni, mert nincs más.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.