Egy kis háttérhatalomra a jelek szerint szüksége volna a kormányellenes tüntetés szervezőinek, mert egyedül nem nagyon találják, merre is volna az előre. A demonstráció kezdeményezői most is szólni akartak az emberekhez, de nem futotta sokkal többre, mint hogy a tömeg nagyságát ünnepeljék. Márki-Zay Péter volt az, aki másodjára már kihasználta a színpadot, hogy maga fogjon az ellenzék építésébe.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
lenyűgöző ez az ádáz igyekezet, ahogy a derék hvg.hu próbálja fikázni a tüntetőket! Olyan Fodor Gáboros egyenlő távolság jellege van a dolognak! =))
karma1
@RonaGyuri: ERdekes, pont ezt erzem belole en is! Vegigneztem az atv 3 oranal is hosszabb videojat az esemenyrol, es asszem, kar volt igy elbagatellizalni a letszamot: Most is ugyanolyan sok fiatal, joarcu felnott, idos ember volt jelen a tuntetesen, mint a multkorin.
Tudom, hogy a barataim is kimentek, a csaladom is, es ok is azt mondjak, hogy a hangulat erosen kormanyellenes volt, es ha ez a szerzo kicsit is targyilagos akart volna lenni, akkor latott volna DK-s lufikat is, (mert kek lufik is voltak, nemcsak lilak)
Igenis kell idot adni a szervezoknek, hiszen ez magyar viszonylatban is oriasi tomeg, amit kezelni, iranyitani kell, mikozben a fellepoket is gordulekenyen kell felkonferalni.
Nem voltak tulzottan lelkesitoek - talan az amatoritasuk miatt, meg a fiatalsaguk miatt is - de Marki -Zay utolsokent nagy profizmusrol, csoportepito-kepessegerol is tett tanubizonysagot, ami azert lehet egy jo kiindulopont.
Most mar csak a majus 8.-i tuntetest kell kivaloan megszervezni, mert ott mar nehezebb lesz az embereket kordaban tartani, ha ott valami rossz iranyba fordul, abbol nagy baj is lehet.
NEM orbanekat vedem, hanem a tuntetoket...
RonaGyuri
@karma1: a dologban az a felháborító, hogy közben azzal is megy kritika, hogy nem elég Orbán-ellenesek egyesek! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.