Ez egy szándékosan lefojtott, korlátok közé szorított, méghozzá a kollaboránsok korlátai közé szorított “sétáltatás”, amely a gőz levezetésére szolgál. Rogán sem szervezhetne jobbat. De nincs ezen mit csodálkozni, a fő szervező Gulyás Balázs édesanyja éppen most készül pártja (MSZP) színeiben bevonulni a parlamentbe, legitimálni Orbán rendszerét. A fia fogja-e azt mondani tízezreknek, hogy diktatúra van, az anyja pedig ezt legimálja?

Forrás: justpaste.it
Feltöltő: peterkelemen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

png
A tüntetés lényeg, értelme, hogy megmutatja a lényeget.
Orbán hirtelen máshol van.
Ez mit jelent?
Hogy tudja, hogy a velejéig rossz, hogy egy gazember, és ezért fél a következményektől.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
verőce21
@Horizont: (10:16) Nem nekem fáj. A "vonulgatóknak" fájna, ha valahol Dél-Baranyában, vagy Észak-Borsodban rendeznének kormányellenes, vagy más, cifra tüntetést.
koszpeko
@karma1: Azért az is érdekelne, hogy Márky miért szállt bele Gyurcsányba?
Amikor technikai és anyagi segítséget adott a tüntetőknek.
cikicakk55
Horizont: Hagyd a fenébe Őket. Nem érnek annyit,hogy felhúzd magad. Hidd el,ha észre veszik,hogy nem reagál senki rájuk előbb-utóbb eltűnnek,vagy egymás közt beszélgetnek. Én már régóta ezt teszem. Esetleg akkor válaszolok,ha valamelyik hozzászólásomhoz írnak. Általában próbálok türelmes maradni. Hidd el egyik sem ér annyit,de összesen sem érnek annyit,hogy felidegesítsd magad. Saját magukat minősítik.
cikicakk55
Én ezt az egész cikket hiteltelennek tartom. Azt elhiszem,hogy az a 20 vagy 21 éves gyerek hirtelen ideges lett a tömeg láttán. A testtartása számomra inkább az idegességet és a feszültséget jelentette. Így tesz az,aki nincs hozzászokva,hogy rengeteg ember előtt kell beszélnie.Én például egész biztos vagyok benne,hogy a saját fiam is képes lenne az én pártállásomtól függetlenül is kiállni a saját igazáért. Azért mert az édesanyja MSZP-s,még a gyerek lehet Fidesz ellenes.Nincs ebben semmi különleges,bár bele lehet magyarázni mindenbe.Én inkább ezt a cikket egy olyan írásnak tartom,amelyik a május 8-ra kitűzött tüntetést próbálja megtorpedózni. Mivel itt a propin főleg Fidesz ellenes beírások vannak,így itt tesztelik a hatást.
karma1: természetesen ez csak az én egyéni véleményem. Ettől még nem változik meg a kettőnk közti jó kapcsolat.
cikicakk55
@Horizont: Persze,megértelek! Még is azt mondom,nem éri meg. Én ugyan így jártam régebben a 444-en, sőt a blikkben is.A Blikkről nem is egyszer kitiltottak,pedig nem én mocskolódtam,de felvettem a kesztyűt. Próbálja arra gondolni amit én is teszek.Még mindig itt van a legtöbb olyan ember,aki tud viselkedni,még akkor is ha nem egy a véleményünk. Persze,mint mindenhol itt is vannak akik direkt cukkolnak,de Ők vannak négyen,öten maximum,még az igazi úgy mond " barátaid" akik régóta ismerünk,olvasunk,sokkal többen vagyunk. Nekem az a szokásom,hogy a cikkeket el sem olvasom,hanem megnézem kik szóltak hozzá.Amennyiben többségben vannak a számomra nem annyira szimpatikus emberek,akkor azt el sem olvasom. Hidd el beválik. A 444-en már sokan elmentek akikhez senki nem szólt.Rosszabb esetben rám írtak,de mivel nem reagáltam rá,így pár hét után már leszálltak rólam. A propi jó kis online oldal nem éri meg azért a pár emberért be sem lépni.
cikicakk55
@Horizont: Oké! Tudom,hogy kb egyidősek vagyunk.Én később sőt sokkal később jöttem ide a Propellerre. Én a Borson voltam törzstag,még hozzá lehetett szólni. Aztán valamiért megszüntették a hozzászólásokat. Akkor egy jó darabig a Blikket és az Origot,na meg a népszabadságot olvastam. Nem éreztem olyan jól magam egyik oldalon sem,de azért ez a 3 volt akkoriban a kedvencem. Közben az Ordítok Blog rendszeres olvasója is voltam és vagyok. Nagyon szeretem azt is ami lett belőle,mert összefogtak és így lett a Kolozsvári Szalonna. Fogalmam sincs,hogy mikor és miért,de valahogy ide keveredtem,szerintem már több mint 2 éve és itt egyből éreztem,hogy itt nagyon jó. Pár emberrel, privátban is azóta beszélgettünk már. Most már kifejezetten hiányérzetem van,ha legalább a telefonomon nem tudok olvasgatni.Ott nem szeretek hozzászólást írni,mert rengeteg hibát vétek,mivel a jobb kezemen az ujjaim 70%-ban érzéketlenek.Igaz,bal kezes vagyok,de nehéz tartanom a telefont,a másikkal meg írnom,így állandóan más betű megy el,mint amit akarok. Érdekes,itt még sosem bántottak ezért. Más oldalon már megkaptam,hogy nem tudok helyesen írni,de nem válaszoltam rá,így azóta békén is hagynak. Nagyon nehéz szó nélkül kibírni ha bántanak,tudom,de sokkal többen szeretnek. Rossz lenne ha nem lenne a propeller.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.