Patyi András elvesztette NVB-elnök jellegét – A választási csalások fedezése a leggyalázatosabb bűn, amit el lehet követni a magyar nép ellen Nem kellett sok idő Patyi Andrásnak ahhoz, hogy elveszítse NVB-elnök jellegét. Korábban egy jogszabályok szerint kiszabott bírság miatt kért bocsánatot Orbán Viktortól, most pedig bejelentette, hogy a tömeges választási csalások ellenére egyetlen választókörzetben sem lesz újraszámlálás. Pontosan így néz ki, ha valaki nem a választások tisztaságáért, hanem Orbán Viktor hatalmon tartásáért felel. A Demokratikus Koalíció szerint Patyi András az Orbán-rendszer egyik legelvtelenebb és leggátlástalanabb kiszolgálója, hiszen a választások tisztaságáért felelős emberként vált választási csalásokat fedező pártkatonává. Ez történelmi jelentőségű bűn az európai Magyarország és a magyar népakarat ellen. Amikor a Fidesz vezetői majd idegesen matatnak a helikopterkulcsaik után – bármikor is jön el a nap – Patyi András is velük reszkethet majd, mert...

Forrás: web.dkp.hu
Feltöltő: koszpeko
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Viszont fényesen bizonyította Orbán-se..nyaló jellegét. Most döntetlen...
cikicakk55
Ezt az emberek jó nagy része már a választások estéjén tudta.Nekem legalább is akkor lett gyanús mikor az eddigi választásoktól eltérően nem adtak feldolgozottsági tájékoztatást. Ezelőtt már este 7 után jöttek be a szavazatok,hogy éppen hány százalékos feldolgozottságnál,melyik párt hogy áll. Az csak egy hülye kifogás volt,hogy azért nem mondták,mert az országban 2 helyen,még nem zárult le a szavazás. Mondjuk ez az eset,hogy késő este még az utcán kígyózott az emberek sora,az is a NVB szégyene volt.
Desischado
Meglep ez bárkit is? Bár így lenne ötösöm a lottón, ahogy biztos voltam benne, hogy nem lesz újraszámlálás! patyi meg gerinctelen seggnyalója orbánnak,. de ezt eddig is tudtuk. Én nem tudom, mi kell ahhoz, hogy végre véget érjen a pünkösdi királyságuk, de egyszer csúnya vége lesz, az biztos! Remélem, nem kell erre sokat várni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.