Bár a hungarikumok és a rovarevés látszólag jobban érdekelték, mint a fajsúlyosabb kérdések, a most leköszönő agrárminiszter a fél ország eladását is levezényelte.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
ebben sem lógott ki Orbán "tatár-dúlásból"! =))
Eladott Ország
Az ország nem azért tart itt ahol, mert nincs pénz egy működőképes, stabil ország felépítésére, hanem azért, mert ez nem érdeke a kormánynak. Számukra fontos, hogy továbbra is legyenek olyan falvak és városok, ahol négy évente egy-két raklap ingyen krumpli még választási győzelmet ér. Nekik az a fontos, hogy a magyarok ne tanuljanak meg gondolkodni, és az a fontos, hogy mind behódoljunk egy olyan rendszernek, mely a hátunkon állva próbál megkerülhetetlennek látszani. Miközben egyre több uniós ország mászik ki a 2008-as válság okozta gazdasági gödörből és kezdi el építeni a jövőt, addig a magyar kormány az uniós támogatásokból tartja lélgeztetőgépen az országot. Idehaza nincs valós fejlődés, van viszont hazugság, ígérgetés és megtévesztés. A kormány az elmúlt években felélte a jelent és feléli a jövőt. Magyarország helyzete a szóra érdemes bérnövekedések mellett is siralmas, amit már a fél világ lát, csak azok nem akiket ez valóban érint. Nyissátok ki a szemeteket a falvakban és nyissátok ki a szemeteket a városokban, vidéken és Budapesten! Lássátok meg a valóságot! Azt, amit a kormány megpróbál leplezni azzal, hogy menekültekről és terroristákról hadovál. A valóság nem ez. A valóságot az éhező magyar családok jelentik, a valóságot a saját lakásukban halálra fagyó idős emberek jelentik. Addig nyissuk ki a szemünket, ameddig még van értelme, ameddig még van lehetőség változtatni. Ne várjuk meg még túl késő lesz! Vagy már most is túl késő?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.