Az állam szerint a társadalom nem elég érett, hogy az adatokat megismerje. A TASZ pert nyert az EMMI ellen, és jelentést készít a témában.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

cikicakk55
"Az állam szerint a társadalom nem elég érett, hogy az adatokat megismerje. A TASZ pert nyert az EMMI ellen, és jelentést készít a témában."
Nem igaz! A társadalom nagyon is érett az adatok megismeréséhez,és joga is kéne,hogy legyen azokat megismerni. Inkább attól tartanak,hogy ha a társadalom megtudja hány ember halt meg eddig kórházi fertőzésekben,amit könnyen el lehetett volna kerülni,ha kellő anyagi ráfordítást tesznek,akkor abból botrány lesz.Nem csak itt az országban,de egész Európában is.Kiderül majd,hogy a stadionok árából hány ember életét lehetett volna megmenteni.Az elöregedett,fals eredményeket nyújtó gépek helyett a korszerűbb gépek és diagnosztikai berendezések is hány ember életét mentették volna meg.Ám a fertőzéseknél maradva,csak a fertőzések száma is nagyon magas.Sokkal magasabb,mint ezelőtt 30 éve,pedig akkor nagyon gyerekcipőben járt az orvostudomány és ezzel együtt a vegyszerek és a fertőzések elleni védelmi felszerelések is.Mi még sterilizáltuk a tűket,a műtéti műszereket. A gumikesztyűket hipóztuk és nem eldobtuk. Még is sokkal kevesebb ember halt meg,mert mindig volt elég steril ágynemű,steril tű,elég gyógyszer a védekezéshez a fertőzésekkel szemben.Talán csak a pszichiátriákon voltak a wc-k olyan állapotban,mint most szinte az összes állami kórházban. Ez szégyen a XXI. században.
namihami
Most mi a gond? Az általunk fizetett (a mi adónk) szíriai kórházban biztos nem lesz semmi ilyen. Az egy olyan modern intézmény lesz, hogy még a lehetőség is ki lesz zárva.
Egy, csak egy a baj:: hogy talán nem ott kéne kórházat építeni, hanem abból a pénzből az itthoniakat helyrehozni. És (tán) a fontosabb ez lenne.
Yoda69
Nem szamit hogy tizezrek halnak meg korhazi fertozesben. A lenyeg hogy megallitottuk a migransokat. Most pedig leszamolunk a Soros-berenc civilekkel. Az hogy kozben ezrek halnak meg surgossegi ellatas hianyaban szinten nem szamit.
A civilek utan meg leszamolunk az eletben maradt lakossaggal.

Ez a mai fideSS-orszag...
cikicakk55
Most már csak az a kérdés,hogy mikor. Megfigyeltem,hogy úgy hajigálóznak a dátumokkal,mint ha az már holnap lenne. megírnak valamit,aztán kiderül,hogy 2019-ben,vagy 2021-ben lesz aktuális. Mondjuk azoknak akik már belehaltak a fertőzésekbe,már mindegy a dátum,de talán a hozzátartozóknak egy kis vigaszt nyújtana,hogy kiderül a mocskosság. Az biztos,hogy a jelenlegi egészségügyi állapotok mellett a halálozások több mint a fele elkerülhető lenne egy normálisan működő egészségügyi rendszerben. Nem igaz,hogy nincs rá keret.Erre lennie kéne és nem a magán kórházak megépítése lenne a fontos,mert azt az ország nagyobb része úgy sem fogja tudni és most sem tudja megfizetni.
papa.49
Az állam ne hivatkozzon erre, amikor adókat kell fizetni, elég érettek az emberek, akkor joguk van hogy a társadalmat körülvevő világról hitelesen pontosan értesüljenek !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.