Vádolom önöket azzal, hogy becsapták a szavazóikat. Önök nagyon jól tudták azt, hogy ezzel a választási rendszerrel soha a nem győzhetik le ezt a bűnös fasiszta rezsimet, amibe önök bele simultak. Mert önök nagyon jól tudták azt már 2011-n, amikor az alkotmányt Orbán lecserélte erre a gránit szilárdságú alaptörvény nevezetű fércműre.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: PV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Kemény, de igen igaznak tűnő megállapítások a szerző (Veronika) részéről: pl.
"Vádolom önöket azzal, hogy önök bűnrészesei ennek a fasiszta rezsimnek. A nép nem erre adott önöknek felhatalmazást. Azzal hogy kiszolgálják ezt a fasiszta rendszert a szavazóikat árulják el. Azokat a honfitársaimat is, akiket messzire elűzött ez a fasiszta rezsim.. Akik más országban próbáltak meg érvényesülni. Akiktől megvonták azt a lehetőséget, hogy levélben szavazzanak. Holott a külhoni szavazókkal ellentétben ők több milliárdot utalnak haza a családtagjaiknak. Ezzel pedig az ország gazdaságát segítik. Ezeket a magyarokat is szembe köpik azzal, hogy beülnek ebbe a repülő cirkuszba. Azzal hogy önök tudják, hogy választási csalás történt még is élnek a mandátumukkal önök Orbán Viktort és ezt az egész fasiszta rezsimet legalizáltá tették."
verőce21
Mióta írom már, hogy "ellenzékváltó" hangulat volt az ápr. 8-i parlamenti választáson.
Szétszavaztak, mert senkit nem akartak, csak a Fideszt!
Commenter
@Jozefina: Sajnos egyet kell hogy értsek az ellenzékre vonatkozó megállapításokkal. J'accuse, azaz vádolom ha nem is a teljes ellenzéket (mert azért vannak köztük is a rendszer ellen most is hangosan tiltakozó politikusaik igaz, immár elenyésző számban) azzal hogy vagy színjáték volt március 15-e, vagy és előre tudták hogy mi következik, ezért nem is nagyon tiltakoztak a választási csalás ellen. Eddigi nyilatkozataikkal szinte beleegyezésükkel, térdre ereszkedésükkel most szinte még jobban bebetonozzák ezt az embertelen rezsimet. Uraim, hölgyeim kapjanak észbe és álljanak fel amíg nem késő, páros lábbal szálljanak bele ebbe a rohadt aljas rendszerbe mert előbb Önök lesznek soron, aztán a nép. Tényleg meg akarnak semmisülni? Évekre, évtizedekre? Tudva levő, hogy semmi sem képes megváltoztatni egy embert annyira mint a hatalom, vagy jó vagy rossz irányba. Álljanak már nyíltan ki azért a népért ami az Önöké is, és nem Orbáné, a "híveit és kiszolgálóit" leszámítva. A mai tüntetést illetően már csak a Momentum hangját hallani. Ja és köszönet Lendvai Ildikónak a tegnapi Ov-hez írt szerződéssel kapcsolatban, már ami a népesedési politikát illeti. Lendvai Ildikó minden szava igaz, ráadásul okosan érvel. Ha mindenki olyan erővel állna ki OV ellen a MSZP-ben mint ő akkor nem itt tartanánk! Respekt!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.