Nincs hiány a kormánypárt berkeiben ötletekből, így elképzelhető, hogy a rendőrséget, vagy a katonaságot vetik be az egyszerű kordonelemek helyett május 8-án a Kossuth tér körül. Mi lehet erre a kordonbontást bejelentők válasza?

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
@keresztapa: A rohadt büdös posztkommunista csúti kancigányod, és bűnöző bandája ugyan mi a büdös apja faszát tett le az asztalra az ország szétlopásán kívül. Te fideszes tahó, faszparaszt.
Mennél te is a jó büdös kurva anyádba!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
keresztapa
Reménykedve, álmodva nem lehet eredményt elérni...oda kell munka is... ami nálatok nemlétező fogalom, liberális mocsadék amibe jeleskedni tudtok.
Eladott Ország
@keresztapa: A rohadt büdös posztkommunista csúti kancigányod, és bűnöző bandája ugyan mi a büdös apja faszát tett le az asztalra az ország szétlopásán kívül. Te fideszes tahó, faszparaszt.
Mennél te is a jó büdös kurva anyádba!
keresztapa
@Eladott Ország: Talán büdös a meló.
Eladott Ország
@keresztapa: Én nyugdíjas vagyok a kurva anyádat, több mint 42 év munkaviszony után. Hogy kinek büdös a meló, azt a rohadt bűnöző kurva cigány főnöködtől és a tolvaj bandájától kérdezd meg. Egyébként meg nem tartozok neked számadással te faszparaszt. Mit képzelsz magadról szarházi! Nem a fideszes trógerek közt vagy, húzzál a picsába!
keresztapa
@Eladott Ország: Te mint véresszájú kommunista. , A kommunistánál kártékonyabb és veszélyesebb embertípust még nem produkált a történelem. Cinizmusuk, szemtelenségük, hataloméhségük, gátlástalanságuk, rombolási hajlamuk, kultúra- és szellemellenességük elképzelhetetlen minden más, normális, azaz nem kommunista ember számára. A kommunista nem ismeri a szégyent, az emberi méltóságot, és fogalma sincs arról, amit a keresztény etika így nevez: lelkiismeret. A kommunista eltorzult lélek! Egészséges szellemű európai ember nem lehet kommunista! Nincs olyan vastag bőrt igénylő hazugság, amit egy kommunista szemrebbenés nélkül ki ne mondana, ha azt a mozgalom érdeke, vagy az elvtársak személyes boldogulása így kívánja. Szóhasználatod alpári szennyben nevelkedtél szennyé váltál.
Eladott Ország
@keresztapa: A fidesznél, aljasabb, gátlástalanabb kommunistát nem kell keresni. Ilyen önző rabló, ganajláda banda még nem pusztított ebben az országban Szent István óta. Szolzsenyicin szavait a kommunistákról meg illene idézőjelbe tenni, vagy hivatkozni rá. Te rohadt bunkó éppen ezért ne hivatkozzál a kommunistákra, mert a fideszes soraiban a kommunistákból is a csak a legalja jutott. Egyébként az én apám öt évet töltött el "málenkij" roboton a Szovjetunióban, a kommunistákat nem az én soraimban kell keresned seggfej. Ennyit erről a kommunistázásodról te posztkommunista rohadt, tahó fideszes ganajláda, politikai prostituált. Ilyenek vagytok ti min b*zdmeg, utolsó ringyók, aljasok!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.