Nincs hiány a kormánypárt berkeiben ötletekből, így elképzelhető, hogy a rendőrséget, vagy a katonaságot vetik be az egyszerű kordonelemek helyett május 8-án a Kossuth tér körül. Mi lehet erre a kordonbontást bejelentők válasza?

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
@keresztapa: A rohadt büdös posztkommunista csúti kancigányod, és bűnöző bandája ugyan mi a büdös apja faszát tett le az asztalra az ország szétlopásán kívül. Te fideszes tahó, faszparaszt.
Mennél te is a jó büdös kurva anyádba!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
kereső
@Peller Anikó: nem haza.Visszamennek a parlamentbe.Letszik az esküt,és az élet megy tovább.Jól ellesznek.
karma1
Szerintetek, ha valakit kivezenyelnek, mert muszaj - rendor vagy TEK-es az illeto - es azt mondjak, hogy most lojj bele a tomegbe, mert ok kovetkeznek - es a rendor nem lo belejuk, mert lehet, hogy a testvere, a felesege, vagy az anyja-apja all a masik oldalon - AkKOR MI VAN?
e
orbannak oriasi a felelossege , this would be the biggest genocide since II.WW...
papa.49
@karma1: Hát pontosan ez van, megélheti a csutigörény, hogy az erőszakik ellene fordulnak, épp úgy mint valamikor Romániában !!!
Peller Anikó
@papa.49: a reményhal döglik meg utoljára.
keresztapa
Reménykedve, álmodva nem lehet eredményt elérni...oda kell munka is... ami nálatok nemlétező fogalom, liberális mocsadék amibe jeleskedni tudtok.
Eladott Ország
@keresztapa: A rohadt büdös posztkommunista csúti kancigányod, és bűnöző bandája ugyan mi a büdös apja faszát tett le az asztalra az ország szétlopásán kívül. Te fideszes tahó, faszparaszt.
Mennél te is a jó büdös kurva anyádba!
keresztapa
@Eladott Ország: Talán büdös a meló.
Eladott Ország
@keresztapa: Én nyugdíjas vagyok a kurva anyádat, több mint 42 év munkaviszony után. Hogy kinek büdös a meló, azt a rohadt bűnöző kurva cigány főnöködtől és a tolvaj bandájától kérdezd meg. Egyébként meg nem tartozok neked számadással te faszparaszt. Mit képzelsz magadról szarházi! Nem a fideszes trógerek közt vagy, húzzál a picsába!
keresztapa
@Eladott Ország: Te mint véresszájú kommunista. , A kommunistánál kártékonyabb és veszélyesebb embertípust még nem produkált a történelem. Cinizmusuk, szemtelenségük, hataloméhségük, gátlástalanságuk, rombolási hajlamuk, kultúra- és szellemellenességük elképzelhetetlen minden más, normális, azaz nem kommunista ember számára. A kommunista nem ismeri a szégyent, az emberi méltóságot, és fogalma sincs arról, amit a keresztény etika így nevez: lelkiismeret. A kommunista eltorzult lélek! Egészséges szellemű európai ember nem lehet kommunista! Nincs olyan vastag bőrt igénylő hazugság, amit egy kommunista szemrebbenés nélkül ki ne mondana, ha azt a mozgalom érdeke, vagy az elvtársak személyes boldogulása így kívánja. Szóhasználatod alpári szennyben nevelkedtél szennyé váltál.
Eladott Ország
@keresztapa: A fidesznél, aljasabb, gátlástalanabb kommunistát nem kell keresni. Ilyen önző rabló, ganajláda banda még nem pusztított ebben az országban Szent István óta. Szolzsenyicin szavait a kommunistákról meg illene idézőjelbe tenni, vagy hivatkozni rá. Te rohadt bunkó éppen ezért ne hivatkozzál a kommunistákra, mert a fideszes soraiban a kommunistákból is a csak a legalja jutott. Egyébként az én apám öt évet töltött el "málenkij" roboton a Szovjetunióban, a kommunistákat nem az én soraimban kell keresned seggfej. Ennyit erről a kommunistázásodról te posztkommunista rohadt, tahó fideszes ganajláda, politikai prostituált. Ilyenek vagytok ti min b*zdmeg, utolsó ringyók, aljasok!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.