Az idei választás nagy vesztese a hátsó sorból figyeli majd az üléseket. 

Nem csak új, szakállas külsejével jelzi a Fidesz választási győzelmének legnagyobb narancsos vesztese, Lázár János, hogy kivonul a politika frontvonalából.

Lázár Jánost 2010 és 2018 között a Parlamentben a bársonyszékes első sorokban láthattuk. Először frakcióvezetőként, később államtitkárként, 2014-től pedig már miniszterként.

Lázár János a Parlament leghátsó sorában ül majd

Lázár János, a Miniszterelnökséget vezető miniszter érkezik a Fidesz-frakció zárt alakuló ülésére a Képviselői Irodaházhoz 2018. május 3-án. MTI Fotó: Máthé Zoltán

Az újabb ciklust viszont fontos tisztségek nélkül kezdi meg. Ráadásul a 24.hu információi szerint a parlamenti patkó leghátsó sorába kérte magát. A lap szerint korábbi mentora, a 2002 februárjában elhunyt Rapcsák András régi helyére fog beülni.

Az egyéni országgyűlési képviselői mandátumának hódmezővásárhelyi átvételekor Lázár mosolyogva ugyan, de láthatóan csalódottan úgy fogalmazott:

Két ciklusnyi kormányzati munka után az embernek nem csak drukkerei, hanem ellendrukkerei is vannak, házon belül és házon kívül. Főleg, ha olyan kormányinfós stílusa van az embernek, mint nekem. Sokan szorítottak tehát azért, különösen február 25-e után, hogy a választásokon megbukjak és a 2018 és 2022 közötti politikából eltűnjek. A választóknak hála, ez nem így történt. Visszatértem, maradok és küzdök tovább.

(via 24.hu)

50 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Macskaszem
@Eriksson: Lázár valóban jó képességű ember, kár, hogy a tehetségét nem a haza felvirágoztatására, hanem a haza fosztogatására használja.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
@papa.49: Láznak jogi végzettsége van. A gazdasághoz annyi köze van, hogy csak magának szeret számolni. Belenyomja a párnába, nem kefélni; egy a párna, egy a részvény.
papa.49
@Eladott Ország: Ha van olyan neki, sokszor megfordul az ember fejében, mikor egy jogi kérdésben adott válaszukra jön a lebaszás Brüsszelből !!!
desiro57
A sitten kellene neki is ülni nem a parlamentben!!!
Eladott Ország
@Horizont: tegnap, 14:39; Oké. Lengyel magyar két jó barát együtt issza Gyurcsány borát. Egyik tizenkilenc a másik egy híján húsz.
Eladott Ország
@Eriksson: május 4 19:08; A Lázárjankó féle jogászokból annyi van, hogy Dunát lehetne rekeszteni. Még ha a történészeket és a közgazdászokat is hozzáadjuk és beültetjük őket az ország házába, nos akkor nesze picsám láss csodát és ott vagyunk ahol a part szakadt. Sajnos az eredményt egy egész ország szívja meg.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.