Síró gyermekkel érkezett a pár a balástyai hotelbe, a baba később is hangosan bömbölt, majd egyszer csak elhallgatott. A szervezetébe jutott drogtól aludt el örökre.

Döbbenetes hírt közölt tegnap reggel a Csongrád Megyei Főügyészség: egy csongrádi anyát emberöléssel gyanúsítanak, a nő 5 hónapos csecsemője megfulladt, halálát a szervezetébe jutott kábítószer okozta. Az anyát előzetes letartóztatásba helyezték.

Droggal hallgattatta el 5 hónapos gyerekét, a baba belehalt a balástyai hotelben

A nő és élettársa idén januárban egy balástyai hotelben szállt meg, ahová magukkal vitték öt hónapos gyermeküket is – tudta meg a Délmagyarország. A szálláshely tulajdonosa és az egyik ott dolgozó asszony a lapnak elmondta, hogy a pár egy emeleti szobát vett ki.

A mózeskosárban fekvő gyermek már a szobafoglalás intézése közben is folyamatosan sírt, és aztán sem hagyta abba. Lehallatszott a földszintre a gyereksírás

– mondta a neve elhallgatását kérő asszony. A tulajdonos szerint a tragédia este 10-11 óra körül történhetett.

Azt mondta, hogy a gyereksírás elnémulása után a pár lement a recepcióhoz, és azt kérték, hogy hívjanak mentőt a kicsihez. Bár a mentők gyorsan a helyszínre értek, de már nem tudták megmenteni a baba életét.

Az ügyészség szerint az anya kábítószer-fogyasztó. Közleményükben az szerepel, hogy a nő olyan mennyiségű drogot juttatott a csecsemő szervezetébe, hogy a kicsi belehalt. Az ügyészség kiemelte: kizárt, hogy a halálos dózis természetes úton került a csecsemő szervezetébe.

(Bors)

Cikk- és címlapkép: pixabay.com

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csipetke
Ezt a nőt(?) amellett,hogy hosszú időre bezárnám,ivartalaníttatnám,mint a macskákat.Az ilyenre még egy állatot sem bíznék...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
wagabund
ez gyilkosság.

majd most jönnek a jogvédők, és jól kimentik a mocskot azzal, hogy nem tudta mit tesz..tehát mehet haza.
Eriksson
Az képillusztráció szerint elég sokat napozhatott a kicsi, mielőtt meghalt.
Macskaszem
Talán jobb is a kicsinek, ilyen szülők mellett úgyis sz@r élete lett volna.
CsipkeRózsa
@wagabund: A jogvédők az ilyen eseteket nem mentegetik.
Eladott Ország
Zavarta a gyerek sírása a nőt és élettársát. Tehát foglaljuk össze: börtönviselt drogfüggő családanya 5 hónapos gyerekével megy a panzióba lefeküdni egy kuncsafttal, majd amíg kurválkodik, halálra drogozza a gyerekét. Milyen elvetemült anya az ilyen...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.