Majdnem két hétig nem frissült Lázár Jánosnak a kampány alatt legendássá vált Facebook-oldala, még a parlament megalakulásáról sem posztolt. A megbuktatott csúcsminiszter a Fidesz frakciófotózására sem ment el. Kedden délután viszont kirakott egy „Búcsú” című videót, amelyben lágy zongoraszó hallik, miközben Lázár összepakolja a miniszteri dolgozószobáját. Búcsúvideójában Kossuth mondatára utal: „Ne vezesd hazánkat oly áldozatokra, melyek még a reménytől is megfosztanának!”

Forrás: 444.hu
Feltöltő: rohács1926
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

rohács1926
A fülkeforradalom nyelvnyújtogatós vezérürüje segbeqrta renitens gyermekét.
Te jani, mehetsz duzzogni valamelyik palotádba Vásárhely környékén.
De nehogy Bécsbe költözz; az olyan élhetetlen város; nem olyan finom léleknek való, mint te vagy.
rohács1926
A fülkeforradalom nyelvnyújtogatós vezérürüje segbeqrta renitens gyermekét.
Te jani, mehetsz duzzogni valamelyik palotádba Vásárhely környékén.
De nehogy Bécsbe költözz; az olyan élhetetlen város; nem olyan finom léleknek való, mint te vagy.
Commenter
@rohács1926: pont így. Mint Duzzogh, Berregh és Kurrah ördögfik Vörösmarty örökbecsűjéből...
ittott
vajh az utódja milyen lesz? a Nagy Geci mellett egy Kis Geci. Vagy Nagyrakás a kis indián,?
Commenter
@rohács1926: nem értem Lázárt, komolyan nem. A rejtélyes üzenete nem más mint Cassandra üzenete, akinek nem hittek, pedig megjósolta hogy itt a vég. Lázár most azt pozitív Cassandra-ként azt üzeni vagy inkább üzenné hogy ne folytassák azt amit az elmúlt 8 évbem csinálntak mert nem lesz az jó. De Lázár jóslata is süket fülekre fog találni és baj lesz, félek. A világhírű és nemrég újra összeállt svéd együttes ezt nálam sokkal szebben mondja/énekli el, és ha már Lázár romantikus zenét volt képes használni a bécsi minősíthetetlen mondatai után és Kossuthot nem nótázva idézte mint félnótás volt főnöke akkor tessék:

www.youtube.com/watch?v=z2SQhnOxqiU
Commenter
@rohács1926: bocsáss meg rohács1926, de én most kicsit megkövetem Lázárt pedig tudom rengeteg embert vérig sértett, és nincs olyan társadalmi réteg amelyiket ne haragított volna magára, ráadásul ő is mindent tudott, mindenhez asszisztált. De...a bukása utáni megnyilvánulásai és a mai videója kicsit elgondolkodtatott. Mi van akkor ha Lázár már a bécsi videót is figyelmeztetésnek szánta, csak nem úgy ahogy el ahogy az átjött? Persze a hivatalos anti migráns szöveget nyomta, de ahogy állt ott, békésen, testőrök nélkül nem azt mondta-e valójában:"nézzétek itt vagyok a migránsok között, mindegyik békés, senki nem bánt, minden tiszta és nincs ok arra, hogy azt higgyük Budapest romos szemétdombbá válik a migránsoktól? Mit is mondott? "próbáltam németül kérdezni hogy érzik itt magukat de nem tudnak németül?" Már ez az állítás sem igaz, hiszen a bevándorlók kötelesek ingyen német tanfolyamra járni, hogy beszéljék az adott ország nyelvét és később munkához is jussanak. Ha nem is tökéletes németséggel, de biztos hogy Lázár pozitív válaszokat kapott. Most már azt hiszem lehet Lázár mást mondott és mást gondolt, és ez a videó ezt látszik igazolni...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.