Orbán Viktor zokon vette, amiért a Kúria érvénytelennek nyilvánított 4000 levélszavazatot, így egy mandátummal kevesebbet kapott a Fidesz. Nem mintha egy percig is érdekelne, hogy Orbán Viktor mit nehezményez és mit nem, mert őt sem érdekli bárki más, több millió ember kínja, pedig ő azért kapja a fizetését, hogy érdekelje. Azonban tegnap a hangzatos nevű, …

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: PV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Commenter
Egyes hozzászólók itt ennek nagyon nem örülnének! De abszolút egyetértek azzal hogy a megélhetési határon túli bérszavazók voksait érvényteleníteni kellene.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Commenter
@csipetke: na akkor mégis csak helye van a sertésnek, a sertéstelepnek itt ahogy irományosunk kiokoskodta. ő is mehet kósa mellé. Én azt nem értem hogy miért van kósa és az anyja aki a sikkasztásban nyakig benne volt, no meg az a közjegyző is aki szintén nem tudott németül, szabadlábon?
csipetke
@Commenter: 18:29 Asszem majd most kezdődik a tánc,hogy kiderült,tényleg létezik ez az irgalmatlan nagy összeg.Az ürge,akitől a csengeri nő örökölte,(néhány más rokonnal együtt)fegyverkereskedő volt,de ez a pénz már tisztára mosott,a hír tv szerint.
mackoka46
Az összes szavazattal ki kéne tömni orbáncot.
Commenter
@mackoka46: nem semmi ötlet! Amit főzött, azzal tömjék (ki).
Commenter
@csipetke: erről az Evita második híres dala a "gurul a pénz" jut eszembe. Peronék is főleg strómanokon és Eva Peron jótékonysági alapítványain keresztül mosták a pénzt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.