A miniszterelnök még 12 évre tervez, át akarja alakítani az EU-t, az ellenzéknek pedig azt üzeni: olyan lesz a fogadjisten, amily„Néhány perce tettem le negyedszer a miniszterelnöki eskümet. Az eskü ígéret, fogadalom és felajánlás. Mind a 15 millió magyarnak megerősítem, hogy minden cselekvésemben a magyar érdekeknek és a keresztény értékeknek a szolgálata fog vezényelni. Isten engem úgy segéljen! en az adjonisten.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Mézike
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mézike
Hitler is magasabb rendünek képzelte a német népet. Keresztény értékek? Ők azok akik szelektálnak az iskoláikban, ők azok akik szelektálnak a kórházaikban, ők azok akik szelektálnak az idősek házaiban. Ha volt, van isten Jézus, az nem ilyen "egyházat" képzelt.Nekik nem hatalmas csilivili templomok, milliárdos egyház kell. Hanem csak emberszeretet. Jobb ma "ateistának " mint hívőnek lenni.
Angyal szállt el felettünk??? Hogy meri ezt a mondatot a szájára venni. Nem hiszem hogy tudná honnan ez az idézet. Ha pedig tudja akkor aljas.
Sportember? Nem éri be döntetléennel? No akkor ehhez nincs mit hozzá fűzni. Nagyszerű dolognak tartom hogy a mi sportolóink, kivéve egyeseket nem így fogják fel a "ringben" .
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
JAJMÁR
Hàt, ezėrt nem akarta a normàlis fideszes, hogy nagyon nyerjenek. Lebeg ės lebegūnk vele... talaj? Hol?
Commenter
@csipetke: ez az alak vegytiszta náci!
tudode
Vajon mit értett azon, hogy
.
- a 3/3, és a
.
- 15 millió magyar miniszterelnöke .. a k a r , v . mije szeretne lenni, de.
.
-"""JÓL JÁR AKI EGYÜTTMŰKÖDIK VELE/VELÜNK"""
.
Akkor, amikor jó, jó NEM ÁLLAMFŐ, hanem ."csak". k o r m á n y f ő, és a szedett, vedett KORMÁNYÁT kellene RENDES KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT .. b u z e r á l n i a!
.
Ez a bagázs akkora .. s z e r e p t é v e s z t é s b e n .. van a KÖZJOGILAG ÉRVÉNYTELEN, rötyi papír felhatalmazásukkal, mint a Hím-alája!
.
Abban van .. I - G A Z S Á G , hogy .EGYEDI FAJTÁK ők (L.: Lőrinc "urat") az ,, ú j a b b .. agyrémével, ezzel a KERESZTÉNY DEMOKRÁCIÁVAL, mivel KÉPTELENEK MŰVELNI ...a T Í Z, H Ú S Z .. parancsolat szinte minden pontját, a KUTYÁNAK TESSÉK, NESZE NEKED/NEKTEK lopkovics demokráciájukkat!
.
A világ csúfja az "is", hogy AMERIKA is fel van háborodva, kitiltáson, a vízumkényszer felfüggesztésén spekulál a KÜLHONI akármilyen nyelvűek miatt, tartva attól, hogy Viki rájuk ereszti rusnya módon még az ISIS-t is! (Pedig "ü" választja meg kivel akar együtt élni.)
.
Nem kispályások ezek a POLITIKAI KALANDOROK az bizonyos!
staro2
Tudod mit viktor?
engem te ne képviselj!
csipetke
@durbincs: Mondtam már,hogy ne szólj hozzám!
A témához szólj,ha nem tudsz,akkor húzz innen.Az én vallásommal ne foglalkozz,csak a te buzulmán vallásoddal törődj.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.