A miniszterelnök egymást követő harmadik alkalommal nyert kétharmaddal, negyedik kormányfői ciklusát kezdi, kevés kihívás maradt számára itthon. Mert nagyot álmodni és megcélozta Európát. Orbán szeret a zavarosban halászni és Európában most zavarodottság uralkodik, így lehet keresnivalója. Nem véletlenül cserélte az illiberalizmust kereszténydemokráciára. A hvg.hu közéleti podcastjában arról beszélgettünk, meddig juthat.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
Európát akarja, de csak Grazot kapja...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Qqberci
Európát akarja, de csak Grazot kapja...
CsipkeRózsa
Ha megkapná Európát, hozzá akarja majd kapcsolni Ázsiát, utána Afrikát. Amerika nem fog bejönni neki, akkor fog igazán kiborulni. Ha lesz még hátra annyi ideje.
Eladott Ország
Ha valakinek voltak kétségei, mi vár erre az országra egy újabb kétharmad után, az nyugodtan felejtse el. Egyértelmű, hogy mi vár. Egy teljes bűzös ocsmányságában felálló diktatúra. Egy teljhatalmú zsarnok és az ő telhetetlen bendőjű tányérnyalói, egy tökéletesen lebontott jogrendszer, egy felszámolt demokrácia, egy felszántott jogállam. Nincsenek itt saját lábak, sem önmagától működő gazdaság, melyet olyannyira szeretnénk. Egy lélegeztetőgépre kötött, élet és halál között lévő Magyarország van, melynek életben maradását Brüsszel finanszírozza. A kérdés már csak az, meddig. A számla ugyanis egyre magasabb, a betegség pedig egyre jobban elhatalmasodik.
tudode
Nem árt .. v i s s z a t e k i n t e n i, arra, hogy milyen "is" lakva, dugva egy levegőt szívni ezzel a levakarhatatlan, úgy a .. s a j á t , mint az ország, sőt már az Európai Unióra is veszélyes egyedre!
.
------ Orbán Viktor első titkárnője nyilatkozott
propeller.hu/itthon/3292368-orban-viktor-elso-titkarnoje-nyilatkozott
civilhetes.net/velemeny/orban-viktor-elso-titkarnoje-nyilatkozott#at_pco=smlwn-1.0&at_si=5956648537cce6d1&at_ab=per-2&at_pos=0&at_tot=1

A titkárnő BEFEJEZŐ MONDATA erről a mindenkin átgázoló POLITIKAI KALANDORRÓL:

(...) Mit mondhatok most, 1993 nyarán? Az Isten óvja attól Magyarországot, hogy ezek a hétköznapi élettől, a kisemberektől elrugaszkodott fiatalok valamikor is hatalomra kerüljenek!”
(Vass Éva, Budapest-Újpest, 1993)"...(...)
.
Az ország már .. m e g v o l t , 5 millió éhenkórásszal, most az EU következik, mivel a 37 Fidesz alapítóból már csak a két LEGGÁTLÁSTALANABB mesterkedik, mindenféle ideológia, politikai rátermettség nélkül, ha MÓDJA LESZ/LENNE leigázni az egész világot a NEMZETIESKEDÉSÜKKEL, amellyel HASONLÓ MENTALITÁSU embernek látszó tárgy már romba döntötte Európát!
.
Fejébe vette, hogy LE AKARJA .. g y ő z n i .. Junckert, akire már megválasztásakor is fújta a felcsúti passzátszelet:
.
------- Orbán az ATV-nek: Juncker megválasztása nem a nemzet érdeke
www.atv.hu/belfold/20140628-orban-az-atv-nek-juncker-megvalasztasa-nem-a-nemzet-erdeke
.
Nincs egy mozdulata "ennek", amelynek NE LETT VOLNA ELŐZMÉNYE a gátlástalansága, önbecsülésének hiánya miatt is!

.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.