Teljes a káosz az ellenzéki térfélen – mondta a Párbeszéd parlamenti frakciójának Bősz Anett liberális képviselő kilépése nyomán várható megszűnéséről Deák Dániel politológus az M1 aktuális csatornán péntek este.

"Az ellenzéki pártok egymásnak estek, meghazudtolják egymást" – szakértő elemezte a helyzetet a közmédiában
Fotó: Kovács Tamás/MTI

Az ellenzéki pártok egymásnak estek, meghazudtolják egymást. Tóth Bertalan, az MSZP frakcióvezetője azt mondta, hogy a szocialisták nem is tudtak arról a megállapodásról, amit februárban Molnár Gyula pártelnökként, Karácsony Gergely pedig miniszterelnök-jelöltként kötött Fodor Gáborral, a Liberálisok elnökével arról, hogy évi 60 millió forintot kapnak az MSZP-től, holott mindkettőjük aláírása ott a megállapodáson

- mutatott rá a szakértő.

Ha az MSZP elnöksége, választmánya valóban nem tudott erről, akkor megszűntek pártként működni – fűzte hozzá.

Ez egy politikai megállapodás lehetett, amelynek lényege, hogy a szocialisták frakciót vásároltak a Párbeszédeknek.

De az MSZP most valószínűleg ki akar hátrálni a megállapodásból, mert sokkal rosszabbul szerepelt a választáson, mint várta, és így kisebb állami támogatást kap, továbbá az sem érdeke, hogy a Párbeszéd "elvigye a show-t" a parlamentben

- magyarázta a szakértő.

43 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wagabund
-lépj ki gyorsan a frakcióból, aztán ha szabadszemmel már jól látható összeget ígérnek, akkor fogadd el, és lépj vissza...
-a kapott hatvan millát megfelezzük. nekem valamiből élnem kell a következő négy évben. méghozzá jól.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eriksson
@bencemacska: Nem túl régen néztem-hallgattam egy vele készült riportot, ott mondta.
Eriksson
@bencemacska: Ez az a videó: CÉLPONT - Miért nem kapott Soros-ösztöndíjat? Interjú Fodor Gáborral a CEU ügyről.
www.youtube.com/watch?v=e7Su6MmapX8
tudode
Szinte minden szinten MINDEN ÉREMNEK két oldala van, vagyis:
.
Orbitális nehézségbe került O1G ellenzéke azzal, hogy egyik pártot ennyi, másik pártot annyi NEM LÉTEZŐ pénzbüntetésre ítélte, miközben SAJÁT NER-je pártjának MILLIÁRDOKAT ítélt meg a Rogán kommunikációs minisztériumának, akinek/amelynek a fő feladata az arra HAJLAMOS NÉP félelemben tartása, hülyítése KISKIRÁLYI forrással, FELMAGASZTALVA a telhetetlen, gátlástalan GAZDIJÁT a csillagos égig!
.
Ha a KÖZJOGILAG ÉRVÉNYTELEN NER politizálása valójában vagy KUSTI, vagy bujkálás a nép elől, ha NNCS ELŐRE MEGSZERVEZVE a "klakk"! Vitára nem állnak ki, a SAJTÓ kérdéseire nem válaszolnak, csak KELLEMES KARÁCSONYT, meg ..c i n i k u s .. visszamutogatással, olyan piaci kofa szinten!
.
A NER-ről még annyit, vagy megkérdezik a GAZDIT, hogy most KIRE KELL FÚJNI, Gyurcsányra, Sorosra, a migráncsokra, a hajléktalanokra, strb., és a kórus külön-külön, vagy EGYHANGÚAN járnak a vezír kedvére ACSARKODNI arra, aki éppen .. s o r o s !
.
Nagy ünnep, vagy CSODA, ha ebből a gyülekezetből BÁRMI KISZIVÁROG a keménykezű vagy milyen GAZDI elvárásának megfelelően. (Lásd: Lázárt, aki néha beszólt ŐFELSÉGÉNEK.)
.
Aztán az más kérdés, hogy a GAZDI milyen módszerrel tartja FÉLELEMBEN, sakkban a NER-jét, amely végső soron SE NEM NEMZETI, se nem KERESZTÉNY olyan fideszes KERESZTAPUS .. k u s t i .. szinte minden szinten, csak az OLVASGATHATJA a hogy is nevezhető u.a. mondókáját, amelyet .. e g y .. k ö z é p v e z e t ő t ő l ...fejből elvárható!
.
Az az ellenzék, amelyet ALÚLRÓL, ELŐRŐL, HÁTULRÓL sikerült O1G-nek megbontani, a karaktergyilkolás következtébe ÚGY LEGYENGÜLT, hogy a NAGYBETŰS NÉPRE várna a feladat, hogy KIŰZZE "ezeket" a paradicsomból!
.
Igy élünk mi! Ki ettől, ki attól, VALÓJÁBAN MINDENKI FÉL valamitől, vagy valakitől, vagy valami huncutság miatt!
kereső
@Pegero: és?ez az szocik belügye.Mi közünk hozzá?Nekem semmi,de úgy látszik téged "birizgál" a dolog.
kereső
@Pegero: hááááááááááááát,a mostani szarháziak se különbek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.