Érd fideszes alpolgármestere, - jegyezzük meg ezt a nevet, no nem azért, mert kiérdemelte közszolgához méltó tetteivel, ami a dolga lenne - Bács István közösségi oldalán veszítette el a feltehetően régen-volt józan eszét.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Egyszerübb lenne kamerákat felszerelni, vagy egyéb rendőri tevékenységgel fülön fogni a tetteseket, mert lehet, hogy nem is ellenzéki szavazók, csak unatkozó aranyifjak!
Arról nem is beszélve, hogy egy Szolnoki, vagy Soproni ellenzéki szavazó, ill. képviselő nem valószínű, hogy éjszaka Érdre megy parkot rombolni! Néha tessen títig számolni, mielőtt szamárságot posztol!
Sikert kivánok a vandálok elfogásához.
bencemacska
Szerintem az ország "csürhe fele" a FIDESZ FANKLUB tagja!
kissé felnőttem
bács ha nem fogod be a mocskolódó pofádat elgyalogolhatsz békésen szibériiába mert a kurva jóléted nem jogosít arra hogy Engem csürhének nevezz!!!
cimboráid meg hazaárulóznak Az én hazám nélkületek normális volt ha szegény is. Miheztartás végett ,van ám szabad
kasza is sarló is kalapács is dolgozz két kezi munkát és nem lesz időd URIZÁLNI
Eznnek meg ne hidd, hogy jó vége lesz mert a nép lassan nem kér hanem vesz ragad ahogy Petőfi irta!! ha hallottál a nevéről csürhéző
1magyar
Proletár azt jelenti vagyontalan. Tehát a vagyonosok uralják az országot akik a proletároktól törvénylopta vagyonokkal rendelkeznek. Mert ők a törvény.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.