Aki mindig többet akar, mint amennyit a teljesítménye alapján megérdemelne. A Liberálisok nem szóltak Bősz Anett kilépéséről, mint frakcióvezetőt az Országgyűlés hivatala kereste meg, mondta Szabó Tímea az ATV Egyenes beszéd című műsorában péntek este. A megszűnő félben lévő Párbeszéd-frakció vezetője kijelentette: "azt gondolom, hogy Fodor Gábor egy politikai élősködő, aki mindig többet akart kifacsarni partnereiből, mint amit politikai teljesítménye indokolt volna. "

Forrás: 444.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Azt hiszem, hogy erre szokták mondani: fején találta a szöget

Szabó Tímea az ATV Egyenes beszéd című műsorában volt vendég

A beszélgetés legfontosabb része volt, hogy a Bősz Anett kilépése miatt megszűnő félben lévő Párbeszéd-frakció vezetője helyzetértékelése során kijelentette, hogy: „Fodor Gábor egy politikai élősködő, aki mindig többet akart kifacsarni partnereiből, mint amit politikai teljesítménye indokolt volna”!
Igen, azt hiszem Fodorka lényegét ragadta meg ezzel! =))
Nem tudom, hogy ki mennyire emlékszik rá, de 93-ban többen is – sőt olyan is volt, aki szó szerint – „sokat akar a szarka, de nem bírja a farka” mondással illetve erre utalással illeték joggal! =))
RonaGyuri
megszólalt a mester maga is:

Töredelmes vallomás

Bár senki sem emlegette – csak a hozzám hasonló jó memóriájú kekeckedők -, de Fodorka indokol

A magukat Liberális Pártnak nevező gitt-egylet vezére a Népszavának nyilatkozott az ellenzék fel-Bősz-ítéséről.
Nekem két momentum tetszett:
egyfelől; arra a kérdésre, hogy „Nem gondolja, hogy tisztességesebb lenne, ha Bősz Anett visszaadná a mandátumát, amelyet a szocialistáknak köszönhetően kapott?”
azt tudta válaszolni, hogy „Óriási butaságnak tartom. Nem kell ezen vitatkozni”!
másrészt: arra, hogy „ön nem ült be frakcióba, most pedig Bősz Anett játssza el ugyanezt, azokkal, akiknek köszönheti a mandátumát”, pedig
„Újfajta politikát szeretnénk meghonosítani,”!
justhpeter
@RonaGyuri: "Van benne valami" - Szokták mondani.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.