A csalódott fiatalok álltak az áprilisi százezres kormányellenes tüntetés élére, és ezt aligha ellenpontozza Orbán demográfiai súlypontú kormányzási ígérete.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
A fidesz kutyaszart nyert - az ellenzek veszitett annak ellenere, hogy szamszakilag 260 000-rel tobb szavazat jutott nekik.

Szoval orban csalt, nem ok nyertek, hanem az ellenzek veszitett.
Ennyi
Yoda69
Erdekli ez oket? A lenyeg azon van hogy az orban csalad es slepp generaciokra bebiztositsa maganak az anyagi joletet. Mit erdekli oket, hogy a fiatalok elhuznak? Hogy tonmkremennek a korhazak? (Ok kulfoldi maganklinikan kezeltetik magukat), Hogy tonkremegy az oktatas? (orban lanya is svajci egyetemen tanul, evi 20 millaert kozpenzbol, mibel a tahonak csak evi 200e Ft megtakaritasa van.
Szoval ne legyunk naivak. orbant egyvalami erdekli itt, hogy minel tobbet lophasson, es minel tovabb maradjon hatalomban, hogy a lopot milliardokat elsikalja.
karma1
A fidesz kutyaszart nyert - az ellenzek veszitett annak ellenere, hogy szamszakilag 260 000-rel tobb szavazat jutott nekik.

Szoval orban csalt, nem ok nyertek, hanem az ellenzek veszitett.
Ennyi
egyvandor
Akik nem szimpatizálnak a fidesszel azok nem léteznek, nem tartoznak bele a 98%-ba.
Commenter
@karma1: ha úgy vesszük nyertek-hamis lapokkal. Elvesztettek nem egy hanem több generációt, és több generációnyi időre vetették vissza és tették tönkre az országot. Ha belegondolok, esélye sem volt az ellenzéknek az LMP kollaborálása miatt, még akkor sem lett volna ha a Jobbik és a Momentum is a MSZP-Párbeszéd mellé áll. Én nagyon próbálok abban hinni hogy 2018 egy közjáték volt csak egy intermezzo ahol a fidesz megnyert egy csatát de hosszútávon elvesztette a háborút. A fiatalok és az értelmiség biztosan nem kér a populista neo-kommunista narancsos-kereszténydemokrata Orbánból. És ne feledjük a rengeteg állampolgársággal, adományokkal, utalványokkal megvett szavazókat sem!
tudode
Na jó, de az sem mind-egy, kettő, hogy milyen módon!!!
.
1998-ban 1 millió vokssal úgy, hogy Torgyán dr-t megdumálta, aztán hol vannak a kisgazdák? (Túri k. a NER-t) erősíti! Az MDF-esek, akikkel koketált székházeladási ügyben!!
.
Aztán 2010-ben az ÖSZÖDI beszéd kikukkolásával karaktergyílkolta KISZ társát 2 millió vokssal!
.
2018-ben 2,8 millió vokssal ORBITÁLISAT az un. jobbiktól átvarázsolt 1,7 millió szentlélekkel Soros + migráncsokkal ijesztgetve az országot, azokkal akiknek ESZE ÁGUKBAN nincs ebben a kódis országban CSÖBÖRBŐL VÖDÖRBE pottyanni, mint a melléktermék!
.
Gátlástalansága miatt se az ORSZÁG, se az EU képtelen lenyelni, v kiköpni, mert tavasz, mint a RÓKAFI!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.