Négy évig tartott a tavaly felfüggesztett letelepedési kötvényprogram, amit a kormány azzal az indoklással vezetett be, hogy a piacinál kedvezőbb kedvező devizaforrást szerezzen a magyar államadósság finanszírozásához. Ehhez képest a magyar állam 17,5 milliárd forintot bukott csak a kötvények túl magas hozamai miatt – számolta ki a G7 az Államadósság Kezelő Központ adatai alapján.

Forrás: 168ora.hu
Feltöltő: tkr ltl hmlysn
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tkr ltl hmlysn
Megkárosításért, nagy vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelésért vezetőszáron elvezetni a bűnösöket?
Előzetes?
Kihallgatás?
Vagyonzárolás?

Nem, ilyen nem történhet Magyarországon.
Magyarországon miniszter a kiscsávó.
Magyarországon azért nem érzékeli a paraszt, hogy paraszt, mert nem kapja el senki.
"Hű baszd meg, én nagyon kis ügyes vagyok. lehet, hogy nem is vagyok paraszt? Annyira?"
simmering73
A zemberek erre adtak felhatalmazást a maffiózóknak.
Sámannus
@simmering73: A maffiózók úgy értelmezik, hogy nekik mindenre felhatalmazásuk van. Mert ugyi nem győzték volna leírni, hogy mennyi bűnt akarnak elkövetni.
Jozefina
19.855 ember (Külföldi azaz pénzes migráns) kapott letelepedést és magyar útlevelet. Azt csak találgatnilehet, hogy közülük ténylegese hányan bűnözők, akiket orbán rászabadított az EU-ra.
"Összesen tehát a cégek 156,2 milliárd forint bevételt nyertek a programon, amin a magyar állam 17,5 milliárdot bukott."
Azaz rogán vezette maffó banda nyert az egész bizniszen, tetemes állami adósságot termelve.!!! Remélhetőleg az igazságszolgálatás fogja kimondani, hogy mi is a bűnük és mit érdemelnek.Idő kérdése!!!
nezelodo
Na ugye mennyivel jobban jártunk a Tompikával, aki hozzávetőlegesen egyszerre csak tízmilliárdot tapsolt el a beléptetőkapukra. A fejlődésük viszont lendületes, ha meg beszáll a versenybe a Nemzeti Vejkó is, Európa szerte híresek lesznek a fijjuk. Éppen ideje, hogy a mi vezetőnk legyen az EU egyszemélyes karmestere. Akkor majd a friczek, meg a csigaevők még a röppályáját sem látják meg a befizetett adóforintjaiknak. Bár az utóbbiak némi tapasztalatot szerezhettek, hiszen küldtünk nekik egy migrát, és egy hasonló nevűről Gárdonyi is írt.
Yoda69
Jol csinaljak! A birka neppel ezt is le lehet nyeletni. Akkor meg miert ne? Ezt koztudott volt Aprilis 8-an megis urjavalasztottak oket 2/3-dal. Akkor meg ne tessenek meglepodni, hanem a kasszahoz jarulni es befizetni Roggyant tonyoeknak a huberesi adot.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.