A közpénzből szervezett Európa Jövője konferenciára nem engedték be a kormánykritikus sajtót. A magyar médiahatóság elnökének ingerküszöbét nem éri el egyes orgánumok kizárása egy közpénzből finanszírozott nemzetközi konferenciáról. Az Európa Jövője elnevezésű rendezvényen Vaclav Klaus volt cseh elnök, a V4-ek szorosabb és határozottabb fellépését sürgette.

Forrás: hirtv.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
A pofátlanságban is lehet 19-re lapot húzni

Már az sem piskóta, hogy a majd félmilliárd közpénzen rittyentett banzájon, címén és ürügyén mit művelnek, de még az arrogáns pofátlanságot is csúcsra járatják

Magáról a „konferenciáról”, annak szervezésről és a kik mehetnek be és kik hallhatták élőben az előadásokat már sokat olvashattunk. A HírTV most két újabb momentumról számol be:
Egyfelől arról, hogy Karas Mónika, a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság elnöke milyen Habony-i ihletésű manipulációval nem kommentálta a történteket.
Másrészt; a derék Terror-lady is megcsillogtatta legendás történelem-hamisítási technikáját. Ez dúsgazdag liba kijelentette, hogy „Az Európai Unió hidegháborús projektre jött létre, de mivel ennek vége, az EU-nak is meg kell újulnia … a rendszerváltás után Nyugat és Kelet-Európa nem egyesült, hanem Magyarországot becsatlakoztatták Nyugat-Európába.”! =))
Eladott Ország
A független és munkáját kifogástalanul végző Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) miatt sem kell aggódnunk. A hatóság jómunkásemberei egy hévízi négycsillagos luxushotelben pihenhetik ki az ember próbáló munkálkodás fáradalmait. A médiahatóság a Hotel Carbonával közbeszerzésen kívül kötött hároméves szerződést 2020 júliusáig, összesen 197 millió forint értékben. Amire azért volt szükség, mert médiahatóságéknak nincsen saját üdülőjük, és így volt a legolcsóbb. Az, bazmeg, nincs saját üdülőjük, pedig tényleg megérdemelnék, ráadásul minden pénzt is megérne a polgártársaknak. Ezek után fennen hirdetik: Öröm és boldogság: csak a fidesz. A független helyi rádió és tv csatornák eltűnése nem sejtés, sőt még csak nem is városi legenda, az a fájó valóság részét képezi. Mint ahogy az oligarchák által uralt állami hirdetések, valamint közbeszerzések piaca is a mai Magyarország szerves része. A sajtószabadság hanyatlása, valamint a civil szervezetek állami kivégzése is fontos probléma, mely fölött az EU nem kíván többé szemet hunyni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.