Kedves Feri! Megnéztem az ATV veled készített mélyinterjúját. Őszintének tűntél. Elismerted, hogy kitűzött céljaidból semmit sem sikerült elérni. Majd azt mondtad, hogy kielemzed a közeljövőben, milyen okok állnak kudarcod hátterében. Tapasztalatom szerint ha az ember ekkora pofonnal szembesül a valóságban, akkor jobb külső szemlélők véleményét is figyelembe venni. Pláne ha azok olyanok, akik ELŐRE jelezték …

Forrás: olkt.hu
Feltöltő: toma33
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Kádár János
"..Politikai pályádat már nem mentheted meg, azt a hajót elsüllyesztetted. De a magánéletedet még igen. Látva egyre gyakoribb vállalhatatlan megnyilatkozásaidat – gondolom tudod, mire gondolok – ideje lenne leállni. Mert ha ezt folytatod, előbb lesz véged, mint a pártodnak..."

DÖNTS HELYESEN!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Kádár János
"..Politikai pályádat már nem mentheted meg, azt a hajót elsüllyesztetted. De a magánéletedet még igen. Látva egyre gyakoribb vállalhatatlan megnyilatkozásaidat – gondolom tudod, mire gondolok – ideje lenne leállni. Mert ha ezt folytatod, előbb lesz véged, mint a pártodnak..."

DÖNTS HELYESEN!
koszpeko
@Kádár János: @magyarbakancs: Nyugodjatok le!!!
Ugyanis ha csak egy szúnyog csípés Gyurcsány és a D.K. a fityfasznak akkor is állandóan viszket nekik és nem engednek a 21-ből így jártatok.
Akár tetszik akár nem Gyurcsány és a D.K.. marad a politikában.
Amíg 1 szavazójuk is lesz.
Már pedig 1 biztos lesz, amíg élek.
koszpeko
@durbincs: Téged ki kérdezett?
Búj vissza oda ahonnan jöttél!
Ne szólíts meg!
Nem érdekel az okádásod.
relatív
Nagy divat a magyar médiumokban másoknak mindenféle ajánlást tenni. Különösen kiemelkedik a legnagyobb regnáló ellenes személyére vonatkozóan, mert ez - láthatóan - annyira szüptilis !

Ajánlható a javasolóknak az erős önkritika, mert ha utána nézünk ezeknek a lelkes megnyilatkozóknak bizony található bizonyos hátsó szándék, de legalább IS erős ismerethiány mind a magyar közéletből, mind a saját értékeik valóságáról !

Ha lenne az országban még egy ember, akiről ennyi rágalmat, hazugságot terjesztettek volna, már nem IS lenne annyira népszerű a lejáratás rendszere...
koszpeko
@Horizont: Szerintem hívhatjuk nyugodtan Bélának.
Valószínű nagy haverságban állnak egymással..
Csak a baloldalt cseszteti.
Egy mukk sincs az LMP-ről.
koszpeko
Egébként azt látom,hogy sikerült megosztani már a Jobbikot,az MSzP-t,Hatházyt kikezdeni (az egyetlen normálist az LMP-ben.
Most a D.K.-val próbálkoznak.
Nem fog összejönni.
kereső
Mintha,kicsit sértődött lenne a blogger.Természetesen lehet Gyurcsányt kritizálni-van miért-de amit tuareg tesz nem kritika,hanem beleavatkozás egy párt életébe-amihez semmi köze.Nem csak neki,nekünk se-akik nem vagyunk a pártnak tagjai,aktivistái.
Egyébként javaslom a még mindig gyucsányozóknak-néhány nappal a nyilttá váló diktatúra előszobájában,hogy szervezzenek egy "gyurcsány takarodj" tüntetést.Nagy örömet szereznének vele a ház!urának, aki már előre "örül",hogy Gyurcsány frakcióvezetőként szót kap a parlamentben,holott mindent megtettek,hogy erre soha többé ne kerülhessen sor.
CsipkeRózsa
@koszpeko: Velem együtt már ketten szavazunk Gyurcsányra.
CsipkeRózsa
@Kádár János: " azt a hajót elsüllyesztetted."

Nem ő süllyesztette el a hajót, Orbán volt a tettes.
bencemacska
@koszpeko: ma, 11:48
Kösz. sikerült azonosítanom.
Ismerős volt, de nem ugrott be!
Gauntlet
Ez valahogy nem az a Feri, aki felmosta a padlót a hitetlenkedő Orbánnal, és karakánul elkezdett dolgokat. Tudni kell abbahagyni :(
kereső
@Gauntlet: még ne hagyja abba! Amit Gyurcsány kapott az elmúlt 12 évben jobbról,balról,középről-nem sokan birták volna ki.A kampány rengeteget kivett belőle-bár szerintem Ő volt az aki szivvel-lélekkel kampányolt,és bejárta az egész országot- és lett belőle egy nagy kudarc,amit szerintem személyes kudarcként is megél.Valamikor ki jön az emberen a sok-sok negativ élmény.Remélhetőleg most pihen-töltődik,aztán majd meglátjuk.
bencemacska
Hallgatta valaki azt a beszélgetést, amiről a nyílt levél szól?
Akit esetleg érdekel:

www.atv.hu/videok/video-20180510-huzos-gyurcsany-ferenc-2018-05-09
álomgép
A mostani ellenzék mostanra teljesen leszerepelt- mindenkistül!!!
Teljesen lejáratták magukat, és kinyilvánították, hogy a KERESZTBE-HOSSZÁBA TELIBE SZARJÁK A MAGYAR NÉP AKARATÁT, vagyis a magyar népet

Talán a Momentum összeszedi magát a nyáron, és elkezd valamit... akármit (Tudom mit tettél tavaly nyáron).
magyarbakancs
@koszpeko: Gratulálok hozzá, hogy rá szavazol.
Az egyetlen magyar politikus, aki a bérezését szét osztotta rászoruló emberek között
Én nem szavazok rá mivel ismerem, és tudom milyen mint politikus.
Kádár János
@CsipkeRózsa: SZEGÉNY! Elsüllyeszették a hajóját... valamI ORBÁN?!

"Miért hagytátok, úgy kell nektek!" :-)
CsipkeRózsa
@Kádár János: Elnézést kérek, nem voltam elég figyelmes.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.