A közgazdász szerint a párt az „orbáni úton” indult el. Mint mondta, döntését írásban közölte a párttal, de választ nem kapott. Róna Péter azt mondta, az elmúlt időszakban az LMP-ben folyó eljárások szerinte olyan természetűek, amik megkérdőjelezik az LMP létjogosultságát. A közgazdász szerint április 8-a után beindult egy folyamat, aminek a lényege, hogy az LMP nem képes tiszteletben tartani a saját szabályait, a párttagok ellen folyó eljárások nem egy morálisan megalapozott szabályrendszer szerint történtek, amit ő nem tud elfogadni.

Forrás: atv.hu
Feltöltő: Commenter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

grincss
Lassan csak Bernike marad!
Nem baj, majd összefog Fodor Gabival! :-)
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
grincss
Lassan csak Bernike marad!
Nem baj, majd összefog Fodor Gabival! :-)
Commenter
@grincss: jaj ne! Még mindig ott a háttérben grumpy schiffer is hiába állítja az ellenkezőjét
Commenter
@papa.49: fertőző betegség. meg és elfertőzte a választást!
papa.49
@Commenter: Szerintem inkább a társadalmat fertőzte meg !!!
Commenter
@papa.49: azt is! És bebizonyította hogy a nevével ellentétben nem lehet más a politika amíg SzB-k, Schifferek,Ungár P-k, Sallaik vannak! Karácsony Gergely időben lelépett, mondjuk nagyon drága árat fizetett ezért. Pont őt lopták meg, mocsok módon, és ezzel az országot is.
papa.49
Valamikor azt hittem valóban akarnak valamit tenni az országért aztán nagyon hamar rájöttem csak a zsebükért tesznek meg bármit !!!
karma1
@gibgab: Dragam, hat Te hol voltal ilyen sokaig? Isten hozott vissza, jo latni Teged! A velemenyed meg nagyon jo, bar en nem tudtam, hogy egy ennyire jo fej hapsi hogy tudott egy percig is ebben a lokott "part"-ban megmaradni...
gibgab
@karma1: Húúú, ez nagyon jól esett!!! Itt voltam én folyamatosan, legfeljebb nem szóltam hozzá. Sok-sok gondom volt, de a hülyébbnél hülyébb, széttrollkodott diskurzusok is elvették a kedvem. Minden tiszteletem a tietek, hogy felvettétek a kesztyűt és kitartottatok. Szóval csendben, de itt voltam, vagyok és szándékom szerint leszek is !!!
karma1
@gibgab: Ez szuper hir, de igazat adok Neked: tul sok a balfek troll, bar veluk en sem tarsalgok: minek, amikor ugyis csak a brossurat osztjak itt koztunk, amire amugy sem volnek kivancsi.Jo tudni, hogy "vagy"! Joejt Neked...:o))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.