"Szomorú, hogy ez a törvény az újraválasztott Orbán kormány első jogalkotási javaslata. " A politikus visszataszítónak nevezte, hogy a kormány büntetőjogi szankcióval fenyegeti azokat, akik segítik a kiszolgáltatott embereket. "Kegyetlen és antidemokratikus a rács mögé zárni nem kormányzati szervezetek humanitárius munkát végző alkalmazottait. Ez a jogszabályi csomag egyértelműen követi Vlagyimir Putyin civilek elleni törvényeit, ellentmond az európai értékeknek, és nincs helye az Európai Unióban” – tette hozzá.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: Commenter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

1magyar
Szerintük az a helyes és demokratikus hogy a saját népükre rászabadítják vezetőik a gyilkosaikat és megszállóikat?
tudode
Szépség, v milyen TAPASZA ennek a migráncs cirkusznak, hogy EGYET SE, de mégis, aztán mégsem, de!!! Oszt' valamelyik ellenzéki párt kiperelte aztán
..
------- Pintér Sándor elárulta, hányan telepedtek le pénzért
24.hu/belfold/2017/01/04/pinter-sandor-elarulta-hanyan-telepedtek-le-penzert/
.
Részlet a cikkből:

A belügyminiszter két táblázatban foglalta össze válaszát.
.
(...) """Az elsőből kiderül, hogy a tartózkodási engedélynél tavaly december 15-éig az összes érintett (10274) közül 10 kérelmezőnek és 17 családtagjuknak utasították el a kérelmét, de nem nemzetbiztonsági érdekből. (A kérelmezők között volt: kínai, orosz, iráni, ukrán, pakisztáni, szír, iraki, török, szaúdi, libanoni, kazah, egyiptomi, líbiai, algériai, jordániai, azerbajdzsán, tunéziai, üzbég, vietnámi, indiai, marokkói, St. Kitts and Nevis-i, jemeni, nigériai, palesztin, dél-afrikai, afgán, amerikai, bahreini, bangladesi, belorusz, gaboni, katari, kanadai, belizei, hongkongi, kirgiz, szudáni, thaiföldi, togói, ausztrál, japán.)
.
A második táblázat szerint tavaly december 15-éig a családtagokkal együtt összesen 12736-an kértek letelepedési engedélyt, de közülük csak 10233-an kapták meg azt. Közülük 29-nek nemzetbiztonsági érdekből utasították el a kérelmét.
(A Magyarországon letelepedni szándékozók között volt: kínai, orosz, iráni, ukrán, pakisztáni, szír, iraki, török, szaúdi, libanoni, kazah, egyiptomi, líbiai, algériai, jordán, azerbajdzsáni, tunéziai, üzbég, vietnámi, indiai, marokkói, St. Kitts and Nevis-i, jemeni, nigériai, palesztin, dél-afrikai, afgán, amerikai, bahreini, bangladesi, belorusz, gaboni, kanadai, Belize-i, szudáni, thaiföldi, ausztrál, ghánai, grenadai, izraeli, kuvaiti, kirgiz, katari.)""""(..)
.
A bukéja az ENNEK a menekültekkel való JÁTSZADOZÁSNAK, hogy lóvé ellenében befogadottak LEGTÖBBJE továbbállt, felismerve azt, hogy CSEBERBŐL VÖDÖRBE kerültek kis hazánkban, annyi előnnyel, hogy NEM BOMBÁZNAK, és nem halnak éhen, szomjan.
.
A MIGRÁNCS HADMŰVELET...
tudode
@tudode: .
Befejezés:
.
A MIGRÁNCS HADMŰVELET oltári sikerrel járt NEKIK, az ország remélhetőleg túléli ezt közjogilag érvénytelen BAROMKODÁST, amely ugyanolyan T A B U , mint a szt. család, és a haverok gazdagodása!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.