A javaslatot, ha elfogadják, tényleg önálló büntetőjogi tényállás lehet a jogellenes bevándorlás szervezése. A törvény azt is kimondaná, hogy elfogadhatatlan a menedékkérelme annak, aki olyan országon keresztül érkezett Magyarországra, ahol már nincs kitéve üldözésnek vagy "ha abban az országban, amin keresztül Magyarországra érkezett, a megfelelő szintű védelem biztosított. "

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Commenter
Mire vár még az EU?! Egy szégyen ez az ún. "törvénycsomag"! Azonnal fel kellene függeszteni az EU tagságunkat, a pénzügyi forrásokat pedig befagyasztani. Már ha tegnap megtették volna, az is késő lenne. Meddig tűrik még el a soraikban ezt a tapló, autoriter rezsimet?!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
Vásároljanak letelepedési kötvényt, és szabad az út! 5 év múlva kamatostól fizeti vissza a magyar nép az árát!
tudode
Valójában "csak" optikai csalódás, hiszen Magyarorország nevű állam jogilag NEM IS LÉTEZIK!
.
www.google.hu/search?q=magyarorsz%C3%A1g+nev%C5%B1+%C3%A1llam+jogilag+nem+l%C3%A9tezik&oq=mA&aqs=chrome.2.69i59l3j69i60l3.5926j0j8&sourceid=chrome&ie=UTF-8
.
Tehát vagyunk, mint a befőtt egy MAGÁNHADSEREG, azaz .magukat mutogató CELEBEK BÉKLYÓJÁBAN!!!
.
Commenter
@Nessy: amúgy meddig tűri ezt még a főgonosznak beállított üzletember és filantróp? Ott van Zugló mindjárt indulásnak? Mit fognak csinálni az Ahmed H ügy kapcsán, ami miatt már a választások előtt folyamatosan rágalmazták Karácsony Gergelyt? Netán ő lesz az első akit koncepciós alapon "elzárnak?!" Simán kinézem belőlük, hiszen ő az, akire a Nyugat is Orbán valódi ellenfeleként tekintett. A hideg kiráz ettől az egész "törvénycsomagtól."
Nessy
Azt hiszem, mi akik emlékszünk a negyvenes évek végre, ötvenes évek elejére egyre inkább kezdjük magunkat ott érezni. Az államosítások, a földek, trafikok elvétele, a hozzá nem értő káderek kinevezése, a kivételezettek köre, a személyi kultusz, a vezetőnk gyávasága, a valóságtól való elszakadása, az állandó ellneség keresés, és harc,az AVH helyett a TEK , a parancsszóra gombnyomogató parlamenti képviselők, mind mind ismerős.
Akkoriban a házmesterek élet, halál urai voltak. Ha valakit feljelentettek, azt kapásból lesittelték, akár igaz volt a "vád", akár nem! És ott is büntették a családot, és mindenkit! Ez most nem csak erre a törvényre, hanem a július elején életbe lépő "mindenki megfigyelhető, és gyanus" törvényre is vonatkozik!
Commenter
@Nessy: én csak hírből, a történelemből ismerem ezeket az éveket. Csak most államosítás helyett a centralizációt használták ugye. Meg is fojtották a piacgazdaságot és most a választásokkal a politikai váltógazdaságot is. Igen a házmesterek, valóban a lakásért cserébe a dolguk az is volt hogy jelentsenek a lakókról. A júliusi törvény pont ezt idézi. Ez a fórum sem (lesz) kivétel alóla! :(((

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.