“Ha valaki anyagi eszközöket szolgáltat a jogellenes bevándorlás elősegítéséhez vagy azt rendszeresen folytatja, illetve vagyoni haszonszerzés miatt vagy többeknek nyújt segítséget, továbbá ha a határtól számított 8 kilométeres távolságon belül teszi, akkor egy év szabadságvesztéssel büntetendő.” Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője mondta mindezt egy hétfői sajtótájékoztatón. Nekem meg eszembe jutott az a 2015. júliusában készült a fotó, amelyen Lévai Anikó, Orbán Viktor miniszterelnök felesége látható. Megtört tekintetű, szomorú szemű nő áll a nagyfai menekülttáborban egy emeletes ágy előtt. Mögötte alvó, kimerült emberek – ki tudja, hány kilométer gyaloglás van a lábukban, milyen, megaláztatásokkal, szenvedésekkel és kilátástalansággal teli életet hagytak maguk mögött.

Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csipetke
Lévai Anikónak sztem más a véleménye a dologról,mint a férjének,ő elszenvedője a férje megalomániájának,beteges és röhejes Sorosozásának,a felesleges stadionok építésének,és egyáltalán,a férje köpönyegforgatásának,ami,valljuk be,nem egy jellemes ember sajátossága.Ezekben a puccos úri körökben,amiben ők már jó ideje élnek,nem divat a válás,mégha Lévainak eszébe is jutna ilyesmi.Bár állítólag neki van külön vagyona,így nincs az a dolog,hogy a pénz miatt szenved,mert szenved,ez rá van írva az arcára.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
@verőce21: Nem ismerem éveid számát, de minden valószinűség szerint nem ismered a légiriadót, nem ismered a bombák visítását, nem koplaltál a pincébe, amikor a fővárost lőtték rommá.
Elnézve a rommá lőtt városokat, tényleg én sem értem, miért nem majálist tartanak a romokon, amit kikötőért, támaszpontokért, hatalomért, pénzért abszolváltak számukra az amerikaiak és az oroszok.
Commenter
@csipetke: Lévai Anikónak ha más is a véleménye, vagy ha van véleménye azt nem hallatja, vagy nem hallathatja. Nyilván a maga által támogatott szervezetnek sem volt ez rossz reklám akkor perselyeik ott vannak egyes postákon is. De a bicskei menekülttábort azóta már bezárták. Lévai Anikó a hallgatása miatt mindig a férje éppen aktuális nézőpontját képviselte, képviseli. Mindenben támogatja OV-t a hallgatásával, neki is van bőven vaj a fején. Nem tudom sajnálni azért mert örökké világfájdalmas arcot vág. Ő is részese, és összetevője mindannak ami Orbán és rendszere.
verőce21
@Nessy: @Horizont: Szívtelen vagyok, a 82 országból érkező szír menekültek iránt valóban. :)
Edmond Dantes
@Horizont: Elírta előlem a véleményemet.Attól tartok,hogy még ennél is rosszabb a helyzet.Állítólag jogász,látja és érti,hogy mit művelt a férje az országgal,nem nagyon zavarja.Tevékenyen részt vett a furcsa családi vagyonosodási akciókban is( zavaros lakásakciók,tokaji szőlőbirtokok,földbirtokok,a nővérének Gizinek a hárommilliárdos tartozásának eltüntetése Mészáros által,a veje viselt dolgai,a lánya Ráhel taszító viselkedése,a barátnő Handó Tünde poziciója...stb,stb.) Ő nem lát,nem hall,nem beszél? A szomorú megtört szemei ugyanúgy hazudnak,mint a férje szája.
Nessy
@verőce21: Ehhez jogod van! De mások nyomorára, kilátástalanságára cinikusan reagálni lehet, hogy jogos, de nem etikus.
verőce21
@Nessy: (20:37) Olvasd el egy határmentén lakó asszony véleményét, másképp vélekedsz.

propeller.hu/itthon/3355429-egy-feszbukos-menekultekrol?all#c2177528

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.