Orbán Viktor hires arról, hogy szeret értelmezhetetlen idézeteket közölni. Most is sikerült egyet posztolnia a facebookon. “Nemzeti összetartozás napja. A jövőt magyar nyelven írjak.” Még az első részét értjük is de mit jelent az, hogy a jövőt magyar nyelven írják? Kik fognak magyarul beszélni akik most nem? Talán az egész kontinens, mi több az egész …

Forrás: olkt.hu
Feltöltő: toma33
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Hát, lehet, hogy jelen történelmünket, nekünk, itthon, magyarul írják.
Hosszú távon ne tessék ábrándozni! Pár évtized, és bizony az angol lesz az általánosan használt nyelv a világban. Még esetleg a kínai.
Példa volt erre, amikor Bécsben Nyitrai középiskolásokkal találkoztam, és bizony ők nem tudtak magyarul, én meg szlovákul, igy a kevés angol tudásommal tudtunk beszélgetni. Nekik folyékonyan ment az angol. Erdélyi ismerősöm gyermekei is angolt tanulnak második nyelvként, mert azzal tudnak máshol is érvényesülni. Otthon még beszélnek egy keveset magyarul.
lampa laz
Hát a te elképzelésed szerint ne is jöjjön el soha.
namihami
Már csak az a kérdés, hogy kinek? Neki vagy nekünk? Mert a kettő ég és föld. Az övé már elég régóta itt van.
görbetükör
Ez most azt jelenti, hogy tilos lesz idegen nyelvet tanulni?
advocat
Most akkor mi van? Tessen engem felvilágosítani!
Hellcat
Eljön majd aminek jönnie kell és a jövőben ti csak úgy szerepeltek a törikönyvben mint bukott diktátor és csatlósai...1 leszel a többi közül akik tönkrevágták az országot.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.