A kormányfő lányának jelentős a befolyása: már eddig is annyi pénz ment el a magyar high fashionra, amennyit soha nem termelnek majd ki a cégek.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bencemacska
Ha ő lesz a divatkirálynő, akkor is csúnya marad!
Eladott Ország
Orbán Ráhel, a nemzet tehetsége. Ráhel letett egy csomó dolgot a nemzet asztalára, ami után a jóindulatú, emberi hozzáállás aligha elvárható bárkitől, aki ebben az országban napról napra azt konstatálja, hogy az Orbán-dinasztia – amely eddig csak a lábán állt – egyre inkább a nyakát tapossa.Amellett, hogy a Corvinus Egyetemen végzettek teljes joggal és tömegesen elkezdhetik szégyellni a diplomájukat, megállapíthatjuk, hogy annál szomorúbb nincs, mint amikor egy kézivezérelt rendszer idáig süllyed: hogy a távirányító fölött önhatalmúlag rendelkező miniszterelnök családtagjai is elhiszik magukról, hogy kivételesen tehetséges emberek, hogy megérdemlik, hogy jár nekik a pódium és a beleszólás. Ez maga a pártállam definíciója és keresztmetszete, ahol a tudás, a teljesítmény, vagy az igazi tehetség kizsigerelt, üres fogalmakká devalválódtak. Innen már csak a züllés és a leépülés marad. Az rendben van, hogy lopnak (nem, dehogy van rendben), de amikor már minden kontár belepofázhat, oktathat, eldönthet, onnan a szürkeállomány előbb-utóbb elmenekül. Mert az az ország, ahol a Ráhelekkel elhitetik, hogy ők valakik, az szép lassan a senkik országa lesz. Ez a törvényszerű.
tudode
Ami a XXI. századi .. d i v a t o t .. illeti az Orbán-családból kiindulva:
.
-- a first lady-nál egyszerűbb csomagolású nincs a világon,
.
-- a családfőre a SZABÓK SZABÓJA sem képes olyan öltönyt celebrálni, amelyet KÖZJOGI MÉLTÓSÁG-szerűen viselni lenne képeSS,
.
-- Ráhel fashion trendije "is" egyvelege az Orbán család ízlésvilágának!
.
Ja, hogy az .. ü z l e t .. az üzlet, csinibabák .. f u t t a t á s á v a l .. más lapra tartozik, de arra nem, hogy TISZTA LAPPAL KEZDJ MINDEN NAPOT!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.