Kásler emberminiszter volt az, aki korábban azt mondta, szerinte a halálos betegségek a tízparancsolattal elkerülhetőek. Most több parancsolatról is megkérdezték a véleményét.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
No Bozd meg! Ős magyar csatakiáltás!
Árulja már el valamelyik régész, történész, és egyéb szakembró, hogy melyik parancsolat betartásával lehet gyógyítani a gonathrosist, vagy a lymphoedemát?
Vegyem elő Ráth Végh István valamelyik könyvét? Ott sok régi gyógymód olvasható. Pl. sebre pókháló, fogfájásra akasztott ember koponyájából langyos vizet inni. Esetleg az Emberi butaság történetét, az most időszerűbb!
Ezeknek a kérdéseknek semmi köze a választásokhoz! A professzor úr állított valamit. Kéretik indokolni, milyen kutatások, milyen eredményt hoztak, és a javasolt terápia be nem tartása milyen következményekkel jár az érintettekre! Ennyi!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.