A népi internet legjava, az Index válogatása a legnépszerűbb blogokból. nterjút adott Kásler Miklós, az Orbán-kormány humánügyi minisztervárományosa a Mandinernek. A szövegben mondott néhány bornírt dolgot, például, hogy az Orbán-kormány eddig is kellő súlyt helyezett az egészségügy fejlesztésére; az egészségügy problémáinak okozója az ellenzéki sajtó, mert a "negatív kivételek kiragadásával foglalkozik"; az oktatásnál helyett a nevelést kell erősíteni; azt szeretném, ha "a magyar oktatásba az emberi méltóság mint output kerülne be"(?!); a tanárok csak felveszik a magas fizetésüket, e nem tanítanak szívvel-lélekkel; a liberalizmus csak múló divat volt, a kultúrában, a szellemtörténetben elérte a korlátait. nem tudott sokat mondani az emberekről, végső soron nem őket fejezte ki. a kereszténység értékei és az egyház szellemisége ezzel szemben örök; de legérdekesebb mégis az, amit a Tízparancsolatról mondott (az eddigektől természetesen nem teljesen függetlenül).

Forrás: index.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lampa laz
Tehát mostantól a háziorvosok a 10 parancsolat közül válogatottakat írják fel receptre, amit a gyógyszertárak kevernek egyveleggé. Gyomorkímélő lesz az igaz, mert gondolom attól jön a hatásos gyógyulás, ha naponta x esetben elmormogjuk majd... most már csak az a kérdés, h meddig lehet még fokozni ezt az emberi hülyeséget, professzor urak!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szaboria1
Ezek szerint az a rengeteg ember aki az Ő vezetése alatti Onkológiai intézetben is azért várakozott majdnem egész nap a vizsgálatokra mert nem mormolta a 10 parancsolatot.
tulipan
Ez tényleg csonthülye! Kiirtja a népet!!!
egyvandor
A liberális gondolkodás azok számára veszélyes és akadály akik kontraszelekcióval jutottak hatalomba és a megszerzett hatalmukat valódi tehetség híján veszélyben érzik. Ezért ragaszkodnak az illiberális azaz a tekintélyuralmi rendszerek kiépítéséhez. A kereszténységre való hivatkozásuk is hamis, hiszen az egyháznak azt a formáját állítják be kereszténynek amelyik pénzért és befolyásért mindig is a hatalmon lévőket támogatta az átlagos emberekkel szemben.
Gorbán míg nem került hatalomba, mindig liberális érvekkel és a demokrácia jelszavaival operált. Ma már nem eben érdekelt. Végül is mit várhatunk egy Suttyótól!!
magyarbakancs
Az biztos, hogy az emberfelelős a saját egészségéért.
És az is biztos, hogy mai tanárok tisztelet annak a kevésnek, de szart sem érnek.
Én meg hallom azt a szót, hogy pedagógus hát a nem létező bicska kinyílik a zsebembe.
Eszembe jut, hogy menyire undorító, és meg alázóan viselkedtek velem gyerekkoromban.
Folytonos nyavalygásúk, folytonos elégedetlenségük und ormány.
Én EÜ-ben dolgozom dolgoztam olyan korszakban ahol a tűt még fenő kövön élesítetem, és dolgoztam nem siránkoztam folyton.
Pedig volt úgy, hogy 30 fekvő betegem volt, és csak ketten voltunk az osztályon beosztva.
egyvandor
A fidesz tolvajok mind rákosak lesznek? Akkor hogy zárkózunk fel 2030-ra az első öt közé?
egyvandor
@kisrigó: Aláíró szerepe lesz mint a dr sitt pálnak. Ő lesz ez EÜ golyóstolla.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.