A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) megtilt egy visszaélésre alkalmas telefonegyenleg-feltöltési gyakorlatot, amelynek során az előfizető egy számsort sms-ben elküldve jelzi, hogy saját számlája terhére egy másik telefonszám egyenlegét növelje. A döntés a Magyar Telekomra, mint egyedüli alkalmazóra érvényes, és még nem jogerős - közölte az NMHH. A Telekom jelezte: fellebbez a döntés ellen.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Igen komoly PISA gondok

a derék napi.hu újabb remekbeszabott címadása

„Feltöltőkártyája van? - Komoly veszélyre figyelmeztet a hatóság” címmel számolnak be arról, hogy „A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) megtilt egy visszaélésre alkalmas telefonegyenleg-feltöltési gyakorlatot”!
Miről van szó? Az NMHH – már ez magában is mókás – azért szeretne betiltani egy népszerű lehetőséget (jellemzően szülők használják gyermeküknek), mert találékony szélhámosok ezzel mint eszközzel való visszaéléssel csapolnak meg „gügye ügyfeleket”.
Nos magával az üggyel nem is foglakozom, de a címmel igen. Mi köze ennek, ahhoz hogy van-e feltöltő-kártyám???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.