Sűrű a Budapestre tartó forgalom az Útinform szerda reggeli jelentése szerint a 2-es főúton, valamint az M2-es autóúton Göd és az M0-s csomópontja között. Az M1-esen és M3-ason munkavégzés miatt alakulgatnak a torlódások.

Az Útinform szerda reggeli jelentése szerint a következő a helyzet az utakon:

- Az M1-es autópályán tovább folytatódnak a felújítási munkák. Budapest felé a 39-es bicskei csomópontnál burkolatjavítás miatt csak a belső sáv járható. Lassabb haladásra, torlódásra kell készülni!

Útinform: sűrű a forgalom az M2-esen Göd és az M0-s csomópont között

Fotó: pixabay.com CCO

- Az M3-as autópályán, Gödöllő térségében zajvédő falat építenek. Budapest felé a 26-os és a 32-es km között a külső- és a leálló sávot lezárták. A munkaterület mögött lelassul a haladás.

- Erős a forgalom a főváros irányába az M2-es autóúton Göd és az M0-s autóúti csomópont között, valamint a 2-es főúton is, Dunakeszi térségében. Emiatt torlódásra és lassabb haladásra kell számítani!

- A 4-es főúton a szolnoki elkerülő szakaszon felújítási munkákat végeznek. A 98-as és a 100-as km között aszfaltoznak, illetve a Szent István Tisza-híd dilatációs szerkezetét cserélik ki. Jelenleg a felmart útszakaszon lehet haladni, sebességkorlátozás mellett, megszűnt a több km-es torlódás.

A közeli Tiszaföldvári komp naponta reggel 8-tól délután 5 óráig folyamatosan szállítja a járműveket.

- Diósdon, a Törökbálint felé vezető Szabadság utcát (8102-es jelű út) lezárták, mert beszakadt az útburkolat. A forgalmat a 7-es főút – Dózsa György utca – Kamaraerdei út – Vasút utca útvonalon terelik el.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Munkámból kifolyólag sokat járok az M2-en reggel Vác felé. Jóval Gödön túl áll az összefüggő kocsisor. Minden nap. Csak ámulok és bámulok és irigykedek, mert 1. milyen klassz rugalmas munkahelyük van az embereknek, akkor érnek be amikor, 2. ehhez milyen páratlanul magas fizetés járhat, hogy ezt nap mint nap bírják anyagilag.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.