A korábbi rezsibirkózó pénteken a Magyar haditengerészek az I. világháborúban című konferenciát nyitotta meg, és beszédében az MTI tudósítása szerint azt mondta: Egy nemzet önazonossága nagyban befolyásolja annak jövőjét, a kultúra, az értékek megtartásának képességét. Márpedig a haditengerészet hagyományai beépültek nemzeti öntudatunkba, és gazdagították azt az örökséget, amelyre a 21. században is szükségünk lesz. Tehát még egyszer: bár se óceánunk, se tengerünk, de Németh Szilárd szerint a XXI. században a magyar haditengerészeti hagyományainkra lesz szükségünk.

Forrás: nyugatifeny.hu
Feltöltő: rohács1926
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

rohács1926
Emlékeztek még Lányi Zsolt bölcsességére; hadászati kérdésekre összpontosítva mondta: "A magyar katona egy szál szuronnyal többet ér, mint egy amerikai katona ötezer rakétával".
De ha ez a cikk igaz, akkor ez itt Lányit is felülmúlja.
rezsibiztos; hogy erősítse a magyar haditengerészetet, tudnám ajánlani önnek az albán tengeralattjárókat. Igaz, ezeknek komoly hátránya, hogy gyakran kell feljönni a felszínre. (Azért, hogy az evezősök levegőt vegyenek.)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
Mindenesetre kurva nagy dicsőség, hogy a parttól pár száz méterre elmerült a ,,csatahajónk,, hogy aknára futott, vagy torpedó találat érte nem tudni, minden estre ez is ,,komoly fegyvertény,, volt a ,,magyar haditengerészettől,, !!!
Nessy
Meleg is van, megfelelési kényszer is a főnök felé, így naponta lehet orbitális szamárságokat hallani hazán "nagyjaitól".
Most már csak az a kérdés, hogy értik e, hiszik e amit mondanak?
Commenter
@Nessy: mit lehet várni ettől az orbitális, drabális nagy baromtól?
papa.49
A rizsaszarágyú hozta a szokott rossz formáját ))))))))))))))))))))))))))))))))
Commenter
@papa.49: ez nem csak gasztrobarbár, lásd a lefotózott kotyvalékait, hanem minden téren barbár. Halkan jegyzem meg, hogy talán nem kellene a pacalpörkölbe marhaagyvelőt tenni, mert lehet elérte a kergemarhakór és ezért beszél marhaságokat...
görbetükör
A nemzeti öntudatom meg azt mondatja velem, hogy minden bizonnyal Soros az ellentengernagy.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.