Több fiatal jön vissza Magyarországra, mint ahány külföldre megy – Tállai András ezt két szocialista politikusnak válaszolta, a Magyar ifjúság kutatásra hivatkozva.

Kunhalmi Ágnes és Tóth Bertalan eredetileg az uniós statisztikai hivatal adataira kérdezett rá, amely alapján

több mint 330 ezer magyar dolgozott más országokban 2017-ben.

A Pénzügyminisztérium államtitkára szerint a távozó fiatalok döntő része nem véglegesen távozik, és az Eurostat adataiból az derül ki, hogy már második éve többen jönnek vissza, mint ahányan elmennek.

Tállai szerint már több fiatal jön haza, mint ahány kivándorol

Tállai szerint a távozó fiatalok döntő része nem véglegesen megy el az országból, és az Eurostat adataiból az is kiderül, hogy már második éve többen jönnek vissza, mint ahány elmennek.

Cikk- és címlapkép: MTI Fotó / Balogh Zoltán

(hitv.hu)

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
És ezt személyesen számolta meg a két kis kezén.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
Hájastálas megint az alkohol kiütéssel győzött rajtad !!!
karma1
tallai malackanak agyara ment a lefokozas...:o((( En ugyan hallottam 2 db hazatelepulorol, de azok ugy jottek haza, hogy Kanadaban megtartottak a nagy hazukat, "csak" a nyaralojukat adtak el, es annak az arabol egy csodalatos uj hazat vettek Nagykovacsiban, mert az ottani francia-nemzetkozi 12 osztalyos suliban tanitanak mindketten, gyakorlatilag olyan penzert - nem a magyar allam fizeti oket! -, ami a ME meg ket miniszterenek a fizetese, havonta. A masikuk Amerikabol jott haza nyugdijasnak, havi 800 ezer forintos az onnan atutalt nyugdija, akkor mirol is beszelunk? Az, hogy egy hazaspar hazajon - felig - tanitani X ideig, mert mar benne vannak ok is a korban erosen, kozel a 60-hoz, a masikuk meg hazajott 66 evesen, akkor hogy is van ez? Ennek is a bilibe logott a keze, oszt most kapkod ossze-vissza...
Hari
Szerintem csak rosszul forgatta az iránytűjét, a NY betű kerülhetett a háta mögé. Megesik az ilyesmi nagy emberekkel. Emlékezzünk Hendének a távcső kupakja rakoncåtlankodott.
csipetke
Nektek nem fura,hogy nem tobzódnak itt a fizetett trollok? csikari,durbincs,és a másik kettő.Nem mintha hiányoznának,sőt...
evacica
Hiába a hülyeség ellen nincs orvosság!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.