Külön közleményt is kiadott a Varga Mihály vezette Pénzügyminisztérium arról, 25 százalékos bevándorlási különadót kell fizetnie a bevándorlást segítő szervezeteknek. Az a közleményből nem derül ki, hogy milyen bevételekre vonatkozik ez. Azt írták, minden eszközzel megvédenék az országot az illegális migrációtól, így a „migránsok betelepítését tiltó alkotmánymódosítás” és a Stop Soros törvénycsomag mellett adóztatással is fellépnek a migráció szervezése ellen.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
@Shikari: Ez nem szoptatás hanem visszaélés az erofolennyel amit csalassal szerzett.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Yoda69
@Shikari: A tisztessegtelen az neked elfogdhato? Mert ezt mondtak a 18-as valasztasrol.
Madácsi Pali
@Shikari: te már megint fordítva ülsz a lovon! Viktor Viktorovics Gecikovot meg sem hivták a menekültekről szóló tanácskozásra. Fasiszta nézetét ismerik, az alapvető nemzetközi szerződések felrugását nem tolerálják! A közös problémát jelentő ügyhoz pozitívan, megoldást keresve hozzáállni nem tud, igy kimaradt. Biztosan lesz rá megoldás amit nem a cingi g^ci fog elhozni! A kimaradásból adódóan hazánk lemarad. Néhány éven belül Magyarország Albániával, Ukrajnával, Fehéroroszországgal fog versenyezni a kinek a népe él nagyobb nyomorban címért.
kereső
Ez az egész nem más mint "vihar a biliben".Elterelés az eddigi lopásokról-a szavazás óta csend van mindenről-,az elnöki/egyszemélyi/ hatalom megteremtéséről.Ehhez kell sorosozni,migráncsozni.Ezek csak ürügyek, mint ahogy a hatalom megszerzéséhez ürügy volt gyurcsányozni.A minta ugyanaz.A kommunikáció is.Göebbelsi .És nem,nem találni az ellenszerét.
Madácsi Pali
@Shikari: egyébként nem kel egyedül védelezned ha jó ember vagy, és vannak barátaid. Ha viszont te vagy a hőzöngő, hepciás köcsög, lecsapnak mint a legyet! És ez az államokra is vonatkozik!
Yoda69
@Shikari: Csakhogy a velemeny tenyeken alapul. A tenyeket pedig mindenki ismeri, gondolom te is.
Nessy
@Yoda69: Tévedsz! Vannak, akiknek politikai tisztánlátását nem zavarják a tények, bár azok makacs dolgok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.